title
کد خبر: 165696
00
احتمال افزایش ۲ برابری مرگ و میرهای کرونایی در این استان

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بالا رفتن تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا که نیاز به بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها را دارند این خطر را گوشزد می‌کند که ممکن است در یک یا ۲ هفته آینده با افزایش یک و نیم تا ۲ برابری تعداد مرگ و میرها مواجه شویم.

به گزارش بهداشت نیوز، مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بالا رفتن تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا که نیاز به بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها را دارند این خطر را گوشزد می‌کند که ممکن است در یک یا ۲ هفته آینده با افزایش یک و نیم تا ۲ برابری تعداد مرگ و میرها مواجه شویم.

دکتر آرش نجیمی طی گفتگویی اظهار کرد: اگر در روزهای آینده با تعداد بسیار بیشتری از بیماران بدحال مبتلا به کرونا مواجه شویم و تعداد تخت‌های آی سی یو موجود جوابگو نبود، شاید ناچار به استفاده از تخت‌های بستری عادی با اضافه کردن برخی تجهیزات به آنها شویم، اما این موضوع نیاز به کارکنان و ارائه خدمات تخصصی دارد که مشکلات دیگری را بویژه در زمینه کمبود نیروی متخصص بوجود می‌آورد.

وی افزود: تداوم روند افزایشی تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا در استان اصفهان ممکن است در روزهای آینده منجر به ایجاد صف انتظار شود و محدودیت‌هایی را برای سایر بیمارانی که به تخت آی سی یو نیاز دارند، ایجاد کند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.