title
کد خبر: 163456
00
آزمایشات بالینی واکسن کرونا به شکل اسپری تأیید شد

دانشگاه هنگ کنگ روز چهارشنبه اعلام کرد که آزمایشات بالینی واکسن اسپری بینی برای کووید ۱۹ تأیید شد.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس دانشگاه هنگ کنگ (HKU) روز چهارشنبه اعلام کرد که آزمایشات بالینی واکسن اسپری بینی برای کووید ۱۹ تأیید شد.

این واکسن توسط آزمایشگاه «HKU» و با همکاری دانشگاه سیامن و شرکت داروسازی Beijing Wantai Biological Pharmacy تهیه شده است.

واکسن مذکور، نخستین واکسن کرونا به شکل اسپری بینی برای آزمایشات بالینی با حضور مردم توسط سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارو تایید شد.

آزمایشگاه «HKU» در بیانیه‌ای گفت که استراتژی واکسن خود به عنوان یکی از پنج فناوری واکسن توسط وزارت علوم و فناوری برای ارزیابی بیشتر انتخاب شده است.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.