title
کد خبر: 154983
00
بیمارستان بقیه الله در مبارزه با کرونا سومین شهید را تقدیم کرد + عکس

بیمارستان بقیه الله(عج) در مبارزه با کرونا سومین شهید خود را تقدیم کرد.

به گزارش بهداشت نیوز بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، صبح امروز (چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه) با شهادت خانم شیرین صفوی پرستار بخش اورژانس شیمیایی بیمارستان بقیه الله (عج)، تعداد شهدای این بیمارستان به ۳ تن رسید.

پیش از این نیز آقایان احمد داستانی و تقی زارع که از کادر درمان پرتلاش بیمارستان بقیه الله (عج) بودند را در جریان مبارزه با کرونا از دست داده است.

تاکنون بیش از ۱۵۰ تن از کادر درمان بزرگ‌ترین بیمارستان سپاه که افتخار بیشترین پذیرش بیمار در ماه‌های اخیر را داشته است، به ویروس کرونا مبتلا شده اند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.