title
کد خبر: 154104
00
گروهی که کمتر از سایرین نگران کرونا هستند

مطالعات جدید نشان می‌دهد با اینکه مردان سالخوره بیش از سایرین در معرض خطر و ابتلا به کووید ۱۹ هستند اما کمتر از بقیه نگرانند.

به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس اطلاعات به دست آمده، مردان بیش از زنان در برابر کووید ۱۹ آسیب‌پذیر هستند و افراد سالخورده بیش از جوانترها در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

اکنون محققان دانشگاه جورجیا دریافتند، مردان سالخورده در مقایسه با زنان هم سن و سال خود و زنان و مردان جوانتر، کمتر نگران ابتلا به این بیماری هستند و در نتیجه خطر آلوده شدن آن‌ها به ویروس کرونا بیش از سایرین است.

به طور کلی، نگرانی با افزایش سن کاهش می‌یابد و در بین مردان کمتر از زنان است. محققان به منظور ارزیابی اثرات این تفاوت در میزان نگرانی از یک پرسشنامه آنلاین در رابطه با کووید ۱۹ استفاده کردند.
در این تحقیقات مشخص شد مردان سالمند در مقایسه با سایر افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند، کمتر از سایرین در رابطه با ابتلا به کووید ۱۹ نگران هستند و در واکنش به شیوع این بیماری، تغییرات رفتاری کمتری دارند. احتمال استفاده از ماسک یا خرید مواد غذایی اضافی در بین این افراد کمتر است. به اعتقاد محققان راهکار این مشکل، تشدید نگرانی این افراد نیست، بلکه باید به آن‌ها کمک شود تا خطرات موجود را به درستی درک کنند.

نتایج این مطالعه در نشریه Gerontology منتشر شده است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند