title
کد خبر: 123799
00
جمع‌آوری صبحگاهی معتادان از پارک لاله + تصاویر

رئیس کلانتری ۱۴۸ انقلاب اسلامی از طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر از پارک لاله خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ پیمان لطیفی با اعلام پاکسازی پارک لاله از معتادان درباره جزئیات این خبر اظهار کرد:  حسب اخبار واصله مبنی بر حضور معتادان در پارک لاله در ساعات صبحگاهی، عوامل گشت انتظامی و عملیاتی کلانتری ۱۴۸ انقلاب اسلامی از ساعت پنج صبح امروز (یک مرداد ۹۸) در محل حاضر شدند.
رئیس کلانتری ۱۴۸ انقلاب اسلامی تصریح کرد: پارک مذکور در این طرح از وجود ۱۲ معتاد پاکسازی شد.
به گفته وی، این طرح به صورت مستمر ادامه دارد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: بعضاً افرادی برای جست‌وجوی کار از شهرستانها به پایتخت می‌آیند یا در طول روز به کارهایی مشغول هستند که شب مکانی برای استراحت آنها در نظر نگرفته‌اند و این افراد نیمکتهای پارک را برای خواب شبانه انتخاب می‌کنند.
لطیفی تصریح کرد: این موضوع برای برخی شهروندان تداعی می‌شود افرادی که روی نیمکت می‌خوابند صرفاً معتاد و کارتن‌خواب هستند که چنین نیست.
 
 
 
 
 
 
 
منبع: تسنیم

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.