title
کد خبر: 7136
00
رئیس سازمان امداد و نجات عنوان کرد
پاسخگویی به موقع، حرفه‌ای و بدون نقص سرلوحه ماموریت‌های امداد و نجات

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با یادآوری ضرورت آماده کردن مردم برای پاسخگویی به حوادث، اظهار کرد: هلال احمر پاسخگویی به موقع، حرفه‌ای و بدون نقص را سرلوحه ماموریت‌های خود قرار داده است.

به گزارش بهداشت نیوز، مرتضی سلیمی در  همایش علمی کاربردی معاونین امداد و نجات جمعیت هلال احمر ضمن تسلیت شهادت آتش نشانان غیور حادثه پلاسکو، گفت: اولویت امداد و نجات در کشور باید این باشد که در پاسخگویی به سوانح قوی عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه برای پاسخگویی به موقع و بی نقص، باید آمادگی خود قبل از حادثه را افزایش دهیم، عنوان کرد: سازمان امداد و نجات باید همواره به موقع، حرفه‌ای و درست و بی‌نقص در ماموریت‌های خود وارد عمل شود و قطعا آمادگی دائم نیروهای امدادی در تحقق این مهم نقش موثری خواهد داشت.

سلیمی افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان، امدادگران و داوطلبان در زمینه‌های مختلف، نقش مهمی در آماده‌سازی مردم برای پاسخگویی در برابر حوادث خواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی با تاکید بر اینکه همه برنامه‌ها باید در قالب برنامه توسعه پنج ساله جمعیت که مورد تاکید رئیس و دبیرکل جمعیت هلال احمر است، اجرایی شود، گفت: تجلی جمعیت هلال احمر در سازمان امداد و نجات است و لذا در این زمینه باید همه برنامه‌ها را منسجم و در قالب برنامه پنج ساله عملیاتی و محقق کنیم.(ایسنا)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.