title
کد خبر: 56267
00
 سواد سلامت مردم با تشکیل مجمع‌ها افزایش می یابد

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تحقق سلامت همگانی و کاهش نابرابری‌ها، رویکرد وزارت بهداشت است.

دکتر سید محمدهادی ایازی در نخستین مجمع سلامت آذربایجان شرقی گفت: سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی در دولت تدبیر و امید مورد توجه جدی است.
وی با بیان اینکه باید مردم را درگیر مساله سلامت کرد تا بسیاری از مشکلات این حوزه رفع شود، افزود: در سال جاری ۳۳۳هزار نفر در حوادث ترافیکی کشور مجروح و یک هزار و ۳۵۰نفر قطع عضو شدند که عامل انسانی نقش مهمی در این حوادث داشته است.


دکتر ایازی اظهار کرد: در اسناد بالادستی ملی بر مشارکت مردم در سلامت تاکید شده و باید این امر به‌عنوان یک قانون اعمال شود.وی افزود: کانون سلامت محله به عنوان نقطه آغاز مشارکت‌های ساختارمند مردمی است و هدف از ایجاد آن استفاده از ظرفیت‌های مردمی است.


معاون اجتماعی وزیر بهداشت ادامه داد: مشارکت‌ها باید آگاهانه، داوطلبانه، مسئولانه و عادلانه باشد و باید بتوانیم در تمام محلات ظرفیت ایجاد کانون‌ها و مشارکت مردم را فراهم کنیم.وی اضافه کرد: مجمع سلامت شهرستان و مجمع سلامت استان در راستای گسترش خودمراقبتی و اشاعه سبک زندگی صحیح تشکیل شده است.


دکتر ایازی با بیان اینکه وزارت بهداشت ۲۵درصد در حوزه مدیریت سلامت نقش دارد، گفت: نهادها و دستگاه‌های مختلف حدود ۷۵درصد در حوزه سلامت نقش دارند.وی با بیان اینکه سواد سلامت مردم با تشکیل مجمع‌ها افزایش می یابد، افزود: فلسفه مجمع شهرستانی و تشکیل کانون‌های سلامت زندگی سالم است.


معاون اجتماعی وزیر بهداشت در ادامه سفر خود از بیمارستان سوختگی سینا که با مشارکت خیرین ساخته شده است بازدید کرد. همچنین بازدید از مرکز ۱۲۰تخت‌خوابی خیرساز دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) و عیادت از بیماران؛ بازدید از مرکز پیوند خیرساز دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ بازدید از مرکزNICU که توسط خیرین احداث شده است؛ بازدید از بیمارستان ۵۴۰تخت‌خوابی کودکان که توسط نیکوکار ارجمند، مردانی آذر، که در حال ساخت است؛ بازدید از بیمارستان الزهرا (س) "مرکز جامع بانوان" که توسط نیکوکار ارجمند، نوبری، ساخته شده است و بازدید از بیمارستان در حال ساخت ۱۰۰۰تخت‌خوابی تبریز از دیگر برنامه های معاون اجتماعی وزارت بهداشت در سفر به تبریز بود.


گفتنی است نشست با کارکنان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز از دیگر برنامه های دکتر ایازی در این سفر بود.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.