title
کد خبر: 55286
00
 هیات امناهای دانشگاه های علوم پزشکی، استانی می شوند

دکتر حق دوست گفت: در راستای برنامه های آمایش سرزمینی، هیات امناهای دانشگاه های علوم پزشکی استانی می شوند و اعضا هیات امناء، ترکیبی از همه دانشگاه های استان خواهد بود.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علی اکبر حق دوست معاون برنامه ریزی راهبردی وهماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یکصد و چهارمین همایش روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با تاکید بر اینکه، تداوم، ارتقا و نهادینه‌سازی طرح تحول سلامت در چارچوب برنامه ششم توسعه یکی از ارکان برنامه وزارت بهداشت در این دولت است، گفت: برای تحقق این مهم، برنامه‌ریزی در ایجاد یکپارچگی در اقدامات و هماهنگی بین معاونت‌های ستادی و عوامل اجرایی نقش کلیدی دارد.

وی در ادامه بر تسریع در تشکیل کمیته‌های فنی تاکید کرد و افزود: تلاش ما در سال جدید کاهش بورکراسی ها و تعیین اولویت های دانشگاه هاست که اقدامات و فعالیت های آنها در جهت رسیدن به اهداف تعیین شده باشد بطوریکه اهمیت هر هدف ارزیابی شود تا روشن شود که چه هدفی برای هر دوره زمانی باید انتخاب شود.

دکتر حق دوست در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: یک هدف اختصاصی مناسب باید امکانپذیر، قابل قبول، انعطاف پذیر، قابل دستیابی، قابل سنجش، انگیزاننده و متمرکز کننده تلاشها باشد.
معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی خاطرنشان کرد: جلب مشارکت‌های بین بخشی در راستای تامین و ارتقای سلامت همه جانبه یکی از اهداف اصلی وزارت بهداشت است. دولت می‌کوشد تا مقوله بهداشت و درمان را مقوله‌ای فراگیر و بین بخشی لحاظ کند و برنامه‌های کلی‌نگر و جامع برای ارتقای سلامت از مسیرهای گوناگون را در پیش بگیرد. گاهی اقدام یک سازمان دیگر، خارج از وزارت بهداشت یا تغییر یک سیاست، بدون افزایش هزینه‌ها و تحمیل هزینه اضافی می‌تواند تا حد زیادی سلامت جامعه را ارتقا دهد


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.