title
کد خبر: 55059
00
وزیربهداشت : دانش آموزان شین آباد به دلیل بی تدبیری ما سوختند

وزیر بهداشت با اشاره به دیدار روز گذشته خود با دانش آموزان شین آباد گفت: دانش آموزان شین آباد در اثر بی تدبیری ما در آن زمان سوختند.وی اضافه کرد: ابتدائی ترین خدمات این دانش آموزان، مشکلات درمان آنان است.

به گزارش بهداشت نیوز، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در اجلاس سراسری مدیران سازمان بیمه سلامت ایران و در واکنش به اظهارات مدیرعامل این سازمان مبنی بر احتمال کسری ٧ هزار میلیاردتومانی در سال ٩٧ این مطلب را اعلام کرد.


وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اگرچه همه مجبور می شوند بسته خدمت را کوچک کنند اما چاره ای جز این نیست مگر اینکه دولت و مجلس اعتباری پیش بینی کنند یا اینکه منابع و مصارف بیمه سلامت هم ترازی داشته باشد.وی اضافه کرد: جز زیان انباشته، کسری نباید در سال ٩٧ در بیمه سلامت مشاهده شود.


وزیر بهداشت با بیان اینکه تعرفه ها در لایحه ٩٧ دیده نشده است، اظهارکرد: وقتی نرخ ارز کمتر از سه ماه به ٣٠ درصد افزایش می یابد، مطمئنا تجهیزات ما که مواد اولیه آن دست کم از خارج از کشور وارد می شود تحت تاثیر قرار می گیرد.

** تقسیم بندی حکومت ها و دولت ها به خوب و بد براساس رفاه اجتماعی است
هاشمی تقسیم بندی دولت ها و حکومت ها را به خوب و بد براساس رفاه اجتماعی هر کشور دانست و گفت: در طول این چهار دهه گذشته با اینکه خیلی راجع به این موضوع حرف زدیم اما کمترین قدم را برداشتیم؛ اولین بار شهید رجایی راجع به رفاه اجتماعی قدم برداشت اما با وجود همه اینها و از حساب ١٠٠ امام گرفته تا بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیستی و غیره ، باز هم در این زمینه مشکلات فراوانی داریم.

**دانش آموزان شین آباد به دلیل بی تدبیری ما سوختند
وزیر بهداشت با اشاره به دیدار روز گذشته خود با دانش آموزان شین آباد گفت: دانش آموزان شین آباد در اثر بی تدبیری ما در آن زمان سوختند.وی اضافه کرد: ابتدائی ترین خدمات این دانش آموزان، مشکلات درمان آنان است.


هاشمی تصریح کرد: اینها در آینده به شغل، بیمه عمر و رفاه نیاز دارند و به نظر می رسد رفاه بخش غیرقابل قبول از کارنامه ٤٠ ساله است که نباید شاهد آن باشیم.


وزیر بهداشت خطاب به مسئولان بیمه سلامت گفت: بیمه را باید تخصصی کنید، ریسک پذیر باشید و از صندوق دربیایید و الان زمان شروع کار است و امیدوارم دیگر بیمه ها بویژه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح هم با شما همکاری کنند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.