title
کد خبر: 54500
00
کشور بیش از هر چیز دیگری نیاز به افراد خیر خواه و نیکوکار دارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هر ایرانی باید به یک خیر و مددکار تبدیل شود و رسالت و سیاست ما نیز این است که فرهنگ نیک و نیک خواهی را در جامعه گسترش دهیم و مردم در خیر جمعی مشارکت کنند.

به گزارش بهدشت نیوز، علی ربیعی در دومین روز سفر کاروان تدبیر وامید به هرمزگان روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از مرکز نگهداری معلولان ذهنی حرکتی حبیب بن مظاهر در بندرعباس افزود: کشور ایران بیش از هر چیز دیگری نیاز به غمخوار و افراد خیر خواه و نیکوکار دارد تا بتواند آن طور که باید به مردم بویژه افراد معلول و نیازمند خدمت رسانی کند.


وی بیان داشت: اگر نگاه کنیم می بینیم که هزینه های رفاهی یک نفر در شهرهای بزرگ نسبت به روستاها قابل قیاس نیست و گاهی 2 میلیون به صفر است که این نابرابری ها و ناعدالتی باید جبران شود و به حداقل برسد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه لایحه مساعدت اجتماعی در دولت به تصویب رسیده و در چار چوب برنامه ریزی قرار دارد، اظهار کرد: سیاست ما براین است که در راستای این لایحه افراد را به نوعی توانمند کنیم که خود اداره زندگی را داشته باشند اما این امر به تنهایی امکان پذیر نیست و نیاز به همراهی و همیاری جامعه خیر و نیکوکار دارد.


ربیعی اضافه کرد: سالانه بیش از 30 هزار نفر از تحت پوشش بهزیستی از چرخه حمایتی خارج می شوند که این افراد در بیرون یار و پشتیبانی ندارند.وی گفت: مراقبت از این افراد باید تا پایان عمر دنبال شود و برای آن ها شغل و سرپناه و زندگی شرافتمندانه ای ایجاد شود.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در هفته نیکوکاری قرار داریم گفت: نیکوکاری فراتر از یک عنوان و یک مفهوم گسترده بوده و آن چیزی است که جامعه ایران تشنه و نیازمند آن است.ربیعی گفت: مددکاری یک شغل در بهزیستی نیست بلکه مفهوم این است که هر ایرانی به انجام کارهای خیرخواهانه بپردازد.


وی در ادامه به مرکز حبیب بن مظاهر بندرعباس اشاره داشت و یادآورشد: این مرکز یک چار دیواری نیست بلکه مفهومی است که امروز افراد پاک و معصومی در آن نگهداری می شوند که هیچ گناهی مرتکب نشده اند و امیدواریم روزی برسد که همه جامعه ایران و نسل های آینده در محیطی پر از عاطفه همراه با صفا و صمیمیت و مهربانی زندگی کنند.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • بی‌اشتهایی عصبی و اختلال بدریخت‌انگاری بدن؛ دو تهدید جدی در نوجوانان که باید زود شناسایی شوند
  • بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
  • اینفوگرافیک/راهنمای جامع زائران؛ اسکان، پارکینگ و خدمات مراسم تشییع رهبر شهید
  • آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی برای تامین سلامت زائران و عزادارن تشییع رهبر شهید انقلاب
  • قاب ماندگار از شهیدان حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله و رهبر شهید انقلاب
  • استقرار ۵۰۰ هزار لیتر سرم و اتاق‌های سرد در مراسم تشییع رهبر شهید
  • اجرای برنامه‌های سلامت در مدارس باید بدون تعارض منافع و بر اساس نیاز واقعی باشد
  • رعایت پروتکل‌های ایمنی ضروری است؛ پیام معاون درمان به شرکت‌کنندگان در تشییع رهبر شهید
  • توصیه معاونت بهداشت برای تشییع رهبر شهید: با رعایت بهداشت انتقال بیماری را قطع کنید
  • اینفوگرافیک/چه کفش و کوله‌ای برای مراسم وداع و تشییع مناسب است؟
  • دست‌نوشته‌ شهید مصباح‌الهدی باقری برای آقای شهید ایران+عکس