title
کد خبر: 54163
00
 بیماران نادر زیر چتر بیمه سلامت قرار بگیرند

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران گفت: بیمه سلامت ایرانیان بیماران نادر را تحت پوشش خود قرار دهد.

به گزارش بهداشت نیوز: حمید رضا ادراکی مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران در نهمین همایش بین المللی روز جهانی بیماری‌های نادر که در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، اظهار کرد: اطلس بیماری های نادر برای پزشکان منتشر شده و تمام اطلاعات در خصوص بیماری های نادر در این کتاب آورده شده است همچنین در خصوص بیماری های نادر، کنگره های بین المللی همگانی برگزار شده است.

وی بیان کرد: ما اکنون در بنیاد بیماری‌های نادر ایران مسئله بیمه های تکمیلی برای پوشش هزینه های بیماران را مد نظر قرار داده‌ایم .

ادراکی افزود: بررسی کنترل سلامت و انجام نشست های مختلف با بیماران نادر مثل ای بی در دستور کار است و امیدوارم بیمه سلامت ایرانیان این بیماران را تحت پوشش خود قرار دهد.

وی با بیان اینکه امضای قرار داد با مراکز درمانی در راستای خدمات بهداشتی رایگان انجام شده است، ادامه داد: تسهیل اعزام بیماران نادر که در مراکز درمانی کشور نمی‌توان برای آن‌ها کاری انجام داد و ارسال نمونه های ژنتیکی از دیگر اقدامات برای خدمات رسانی به بیماران نادر است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.