کد خبر: 42635
تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 آذر 1396 - 14:20
دبیرکل جمعیت هلال احمر در مراسم معارفه عاطفه رئوفی به عنوان رئیس مراکز درمانی هلال احمر ایران در امارات متحده عربی، ارتقای کیفیت و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی هلال احمر ایران در سایر کشورها را از اولویت های فعالیت این جمعیت در خارج از کشور برشمرد.
محمود محمدی نسب با حضور در بیمارستان هلال احمر ایران در دوبی، از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، دبیرکل جمعیت هلال احمر در این بازدید و در مراسم معارفه عاطفه رئوفی به عنوان رئیس مراکز درمانی جمعیت هلال احمر ایران در امارات متحده عربی، با تاکید بر تجربیات گسترده هلال احمر در زمینه های امداد و سوانح، آموزش، توانبخشی و ... بر آمادگی این جمعیت برای انتقال این تجربیات به دیگر جمعیت های ملی تاکید کرد.
محمدی نسب همچنین با اشاره به تعامل خوبی که میان جمعیت هلال احمر ایران با سایر جمعیت های ملی وجود دارد، ارتقای کیفیت و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی هلال احمر ایران در سایر کشورها را از اولویت های این جمعیت در ارائه خدمات بشردوستانه و نوع دوستانه در خارج از ایران برشمرد.
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.