title
کد خبر: 31857
00
اهدای اعضای پزشک جوان، به سه بیمار حیات دوباره بخشید

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پزشک متهعد و دلسوز کهگیلویه و بویراحمدی با وجود تلاشهای تیم مجرب پزشکی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج به دیار باقی شتافت.

به گزارش «بهداشت نیوز» دکتر غلامعباس سبز افزود: اهدای دو کلیه و کبد زنده‌یاد "فرخنده حسینی"، پزشک عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، و از سادات طبائی فهلسان شهرستان نورآباد ممسنی که بر اثر سانحه‌ای دچار مرگ مغزی شده بود، به 3 بیمار نیازمند زندگی تازه‌ای بخشید.

وی اظهار کرد: پزشک متعد، فداکار و دلسوز  دکتر سیده  فرخنده حسینی علیرغم تلاش فراوان تیم مجرب پزشکی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، همان بیمارستانی که ایشان به خدمت رسانی به بیماران اهتمام داشت به دیار باقی شتافت.

دکتر سبز در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام خداپسندانه از خداوند منان برای آن مرحومه طلب مغفرت و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت نمود.

منبع: مهر


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.