title
کد خبر: 31790
00
پزشکی که با اهدای عضو به 3 نفر زندگی بخشید

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از سیزدهمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز،دکتر غلامعباس سبز افزود: اهدای دو کلیه، کبد زنده یاد" فرخنده حسینی"، پزشک عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، ساکن یاسوج و از سادات طبائی فهلسان شهرستان نورآباد ممسنی، که بر اثر سانحه ای دچار مرگ مغزی شده بود، به 3 بیمار نیازمند، زندگی تازه ای بخشید.

 وی خاطر نشان کرد: پس از اظهار رضایت خانواده آن مرحومه، تیم جراحی پیوند اعضای شیراز در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج حضور یافته و اعضای نام برده را پس از خارج کردن از بدن بیمار، به بیمارستان بوعلی سینا شیراز انتقال داده و به بیماران نیازمند به این اعضای حیاتی پیوند داده شد.

دکتر سبز در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام خداپسندانه از خداوند منان برای آن مرحومه طلب مغفرت و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت نمودند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.