رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره،با اشاره به اهمیت توجه به زبان و فرهنگ در تعاملات فضای مجازی، گفت: بینش و دانش ما در حوزه علم و تکنولوژی از معرفت شناسی و هستی شناسی ما نشأت می گیرد و امروز هوش مصنوعی به جای ما کار می کند.
به گزارش سراج24؛ دکتر امیدعلی مسعودی عضو هیات علمی دانشگاه سوره در گفتگو با خبرنگار سراج24، اظهار داشت: در فضای واقعی و مجازی، زبان حامل فرهنگ است، اولین کشوری که وارد فضای زبان در فضای مجازی شد، کره جنوبی بود و بعد از آن سایر کشورها وارد این عرصه شده و زبان کشور خود را وارد این فضا نمودند.
وی ادامه داد: واقعیت پیشرفت تکنولوژی این است که این فناوری ها در خدمت نظام سرمایه داری است، امروز ما تولیدات خود در فضای مجازی را ارائه داده و یا می فروشیم اما در قبال آن پولی دریافت نمی کنیم و در عوض شاهد ارائه خدمات ربات ها به جای انسان و دریافت هزینه این خدمات هستیم.
مسعودی اضافه کرد: کنش های امروز در فضای مجازی باید بر اساس همدلی های اجتماعی باشد، این کنش ها را در پدیده های اجتماعی و بین المللی بیشتر شاهدیم .
عضو هیات علمی دانشگاه سوره گفت: هوش مصنوعی آینده ما را متحول می کند اما اگر متوجه کارکردها و موارد متعدد آن نباشیم ممکن است با مشکلاتی مواجه شویم .
منبع: سراج24
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.