title
کد خبر: 259203
00
تجمع بیلی‌روبین و ابتلا به کرن‌ایکتروس
 زردی چیست و چرا رخ می‌دهد؟

دلیل علمی زردی این است که وقتی یک سلول پیر می‌شود، طی فرآیندی تجزیه و به آهن و بیلی‌روبین تبدیل می‌شود. آهن به دست آمده مجددا در فرایند تولید سلول‌های تازه مصرف می‌شود و بیلی‌روبین که توسط کبد به عنوان ضایعات در نظر گرفته می‌شود و به روده کوچک فرستاده می‌شود و عامل رنگ زرد ادرار و مدفوع است.

کافه سلامت: زردی شدید درمان نشده که با نام کرن‌ایکتروس (Kernicterus) هم شناخته می‌شود، نوعی بیماری است که خود را با تغییر رنگدانه پوست و سفیدی چشم به رنگ زرد یا سبز نشان می‌دهد و بیشتر در نوزادان تازه متولد شده دیده می‌شود. دلیل علمی زردی هم از این قرار است؛ وقتی یک سلول پیر می‌شود، طی فرآیندی تجزیه و به آهن و بیلی‌روبین تبدیل می‌شود. آهن به دست آمده مجددا در فرایند تولید سلول‌های تازه مصرف می‌شود و بیلی‌روبین که توسط کبد به عنوان ضایعات در نظر گرفته می‌شود و به روده کوچک فرستاده می‌شود و عامل رنگ زرد ادرار و مدفوع است. در مورادی ضعف یا نابالغی کبد، مانع از دفع بیلی‌روبین و باعث تجمع آن در خون و بروز یرقان یا زردی می‌شود. بیماری یرقان بسته به نوع آن به 3 نوع تقسیم می‌شود، برای اطلاع از انواع یرقان و علائم و راه پیشگیری از آن شما دعوت می‌شود  ویدئو  زردی چیست و چرا رخ می‌دهد؟ و سایر لینک‌های زیر را تماشا کنید.

همه‌چیز درباره زردی نوزاد!

کدام مکمل را به فرزندم بدهم و از چه زمانی شروع کنم؟


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
چاپ آبان
اینستاگرام بهداشت نیوز