کد خبر: 254336
تاریخ انتشار: یکشنبه 01 بهمن 1402 - 16:20
اسامه بن لادن در ۲ مه ۲۰۱۱ در مقر خود در ابوت آباد پاکستان پس از یک ماموریت به رهبری نیروهای ویژه آمریکا که به نظر غیرممکن می رسید، کشته شد.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از دیلی استار، تفنگدار آمریکایی که رهبر القاعده را به قتل رسانده مدعی است که آخرین لحظات زندگی او را در حالی که صورتش شلیک می کرده به یاد دارد.

راب اونیل فردی که بن لادن را کشت
یگاه ویژه نیروی دریایی ایالات متحده در عملیاتی با نام رمز نپتون اسپیرز بن لادن را در مقرش در پاکستان از بین برد. در آن برهه راب اونیل در ۲ مه ۲۰۱۱ در ماموریت در ابوت آباد به سر می برد و اخیرا طی مصاحبه ای گفت: می توانم صدای آخرین نفس های او را حس کنم.

وی گفت: در حالیکه که مراقب همسر و پسر دوساله او بودیم به صورت او سه بار شلیک کردم.
وی در پایان گفت: ما در واقع خودمان را تیپ شهدا می نامیدیم و می دانستیم که قرار است به دلایل مختلفی کشته شدن در راه، زندان و تمام شدن سوخت زندگیمان پایان یابد.
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.