مغز بعد از کهکشان یکی از پیچیدهترین مخلوقات است و عدهای در رشته عصبشناختی روی این عضو پیچیده بدن انسان کار میکنند. پزشکان زمانی که وارد رشته عصب شناختی میشوند گرایشهای مختلفی برای انتخاب دارند؛ برخی هوش مصنوعی را انتخاب میکنند که بر روی مدل سازی کار میکنند و یا بسیاری حوزه تحقیقاتی را انسان انتخاب میکنند
کافه سلامت: مغز بعد از کهکشان یکی از پیچیدهترین مخلوقات است و عدهای در رشته عصبشناختی روی این عضو پیچیده بدن انسان کار میکنند. پزشکان زمانی که وارد رشته عصب شناختی میشوند گرایشهای مختلفی برای انتخاب دارند؛ برخی هوش مصنوعی را انتخاب میکنند که بر روی مدل سازی کار میکنند و یا بسیاری حوزه تحقیقاتی را انسان انتخاب میکنند. رشته عصب شناختی بر روی پروسههای بیولوژیک و جنبههای زیستی مطالعه دارد که در فرآیند شناخت مغز اتفاق میافتد. توجه اصلی آن هم روی ارتباطات نورونی داخل مغز است که این ارتباطات در فرایندهای ذهنی نقش دارند. این رشته به مطالعه شناخت سیستم عصبی، روی مغز و کارکرد آن و همچنین تاثیر آن بر روی رفتار و کارکردهای شناختی میپردازد. برای شناخت بیشتر این رشته و کارهایی که برای توانمندسازی مغز انجام میدهد، شما را به دیدن ویدیوی «رشته عصب شناختی چیست» از دکتر آناهیتا خرمی پزشک، دکترای اعصاب شناختی و مهندس فناوری اطلاعات، دعوت میکنیم.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.