title

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که کاهش دریافت کلسیم در وعده شام و در عوض افزایش آن در وعده صبحانه می‌تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

ادامه مطلب

تقریبا ۲۰ درصد از جمعیت ایران دچار یکی از انواع بیماری‌های آلرژیک هستند و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که این آمار در آینده افزایش بیشتری خواهد داشت.

ادامه مطلب

بسیاری از افرادی که دست به خودکشی می‌زنند، پیش از اقدام علائم و نشانه‌های هشداردهنده‌ای بروز می‌دهند که شناسایی آنها به شما امکان می‌دهد با کمک به این افراد مانع از رخ دادن حادثه‌ای مصیبت‌بار شوید.

ادامه مطلب

شرکت آسترازنکا عوارض ناشی از تزریق واکسن کرونا را تایید کرده و حالا موجی از نگرانی درباره بروز این عوارض در ایران هم شکل گرفته، این که آیا جان و سلامت تزریق کنندگان این واکسن اکنون در خطر قرار گرفته است؟

ادامه مطلب

کارهایی که باید در زمان حمله آسم انجام دهید را در اینفوگرافیک زیر ببینید.

ادامه مطلب

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

ادامه مطلب

وقتی صحبت از سلامت کلی به میان می‌آید، آنچه ابتدا به ذهن خطور می‌کند، حفاظت از مغز و قلب به‌عنوان مهم‌ترین اعضای بدن در سنین بالاست و احتمالا به کبد و سلامتی آن زیاد فکر نمی‌کنیم؛ در حالی که شواهد نشان می‌دهد با بالا رفتن سن، افزایش توجه به سلامتی کبد بسیار مهم است.

ادامه مطلب

همه ما در اطرافیان خود، کسانی را می‌شناسیم که درگیر میگرن هستند، با این حال باورهای غلطی نسبت به این عارضه داشته و داریم.

ادامه مطلب

مددکار و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه توجه به درخواست طرف مقابل و احترام به نظراتش می‌تواند زوجین را در برطرف کردن موانع ارتباط کارآمد کمک کند، گفت: اعمال سلیقه‌های شخصی و خود رای بودن اختلافات را در بین زوجین افزایش می‌دهد.

ادامه مطلب

بر اساس نتایج بسیاری از مطالعات، رابطه‌ی مستقیمی میان مصرف بالای کلسیم و بهبود ترکیب بدن وجود دارد.

ادامه مطلب

با دمنوش آرامبخش فوری برای آن‌هایی که زود عصبانی می‌شوند یا استرسی هستند، آشنا شوید.

ادامه مطلب

قهوه، این نوشیدنی دوست‌داشتنی، برای همه افراد مناسب نیست و برای برخی افراد، عوارضی همچون استرس و تپش قلب را به دنبال دارد. این مشکلات در واقع عوارض کافئین موجود در قهوه هستند که در صورت مصرف زیاد قهوه یا حساسیت به کافئین خود را نشان می‌دهند.

ادامه مطلب

احتمالا شما هم جزو کسانی باشید که در اینستاگرام‌تان انواع پودینگ‌ و اسموتی‌ و گرانولا را با ظاهری خوشمزه و رنگارنگ دیده‌اید که با دانه‌های «چیا» درست شده‌اند و با عنوان «خواص دانه چیا برای لاغری» از پشت صفحه موبایل برای شما که رژیم غذایی گرفته‌اید، دلبری می‌کنند.

ادامه مطلب

جویدن ناخن یا اونیکوفاژی ارتباط نزدیکی با اختلالات روانی مانند اختلال اضطراب و اختلال وسواس فکری جبری دارد.

ادامه مطلب

حمله قلبی معمولا زمانی رخ می‌دهد که انسدادی در شریان‌های کرونری وجود داشته باشد. یکی از مهم ترین دلایلی که باعث بروز این عارضه می‌شود، چربی خون یا همان کلسترول است اما سوزش معده یا رفلاکس اسید هنگامی اتفاق می‌افتد که اسید از معده خارج و وارد مری و منجر به بروز علایم می‌شود. معمولا علایم حمله قلبی با رفلاکس معده اشتباه گرفته می‌شود. در ادامه به بررسی تفاوت‌های این علایم می‌پردازیم.

ادامه مطلب

عضو هیات علمی گروه بیماری های داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علائمی همچون خستگی، اضافه وزن، عدم تحمل سرما، یبوست، خشکی پوست و در مواردی صورت پف و ورم کرده و پریودهای نامنظم می تواند نشانه هایی از کم کاری تیروئید باشد.

ادامه مطلب

عضو هیات علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماری زردی یا یرقان حالتی است که به ‌خاطر بالا رفتن میزان بیلی روبین باعث زرد شدن رنگ پوست، سفیدی چشم و غشاهای مخاطی می‌شود. بیلی روبین نوعی رنگدانه صفراوی زرد متمایل به نارنجی است که از تجزیه سلول‌های قرمز خون به ‌وجود می‌آید و همراه صفرا از کبد دفع می شود.

ادامه مطلب

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف بیش از حد مواد قندی و شیرین کارایی انسولین در بدن را ضعیف می‌کند و موجب ابتلای فرد به بیماری دیابت و یا انباشته شدن چربی در کبد می‌شود.

ادامه مطلب

با پیشرفت علم و تکنولوژی، گسترش شهرها و زندگی شهرنشینی، تراکم جمعیت و کمبود فضاهای سبز، میزان تحرک و فعالیت بدنی افراد کاهش یافته و استفاده از رژیم های غذایی ناسالم و پرکالری، همراه با زندگی کم تحرک و مصرف دخانیات، سه عامل خطرساز برای ابتلای انسان ها به بیماری های غیر واگیر است.

ادامه مطلب

تالاسمی یکی از شایع ترین اختلال ها و بیماری های خونی است که به صورت ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.  

ادامه مطلب

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

ادامه مطلب
چند رسانه‌ای