کارشناس مسئول سلامت مدارس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به نظارت هفتگی بر روند اجرای پروتکلهای بهداشتی در سطح مدارس، به تشریح باید و نبایدهای کرونایی در این مراکز پرداخت.
به گزارش بهداشت نیوز، الهه صادقی با اشاره به تشدید نظارتهای بهداشتی بر مدارس استان گفت: با توجه به حضوری شدن کامل مدارس در سال تحصیلی جاری، از همان ابتدای شروع سال تحصیلی نظارت بر فعالیت مدارس تشدید شده و اجرای پروتکلهای بهداشتی رصد میشود.
وی افزود: طبق پروتکلهای اعلامی تمامی دانشآموزان، معلمان و کادر مدرسه باید از ماسک استفاده کنند و باید گندزدایی سطوح بهصورت مرتب انجام شود.
صادقی گفت: نیروهای خدماتی مدارس در این زمینه آموزش دیده اند که چطور با مخلوط آب و سفید کننده سطوح مدارس را گندزدایی و ضدعفونی کنند.
کارشناس مسئول سلامت مدارس مرکز بهداشت استان اظهار کرد: همچنین در سرویسهای بهداشتی گندزدایی باید دوبار در روز صورت گرفته و صابون و مایع دستشویی هم در سرویس های بهداشتی موجود باشد.
صادقی با تاکید بر لزوم شناسایی دانش آموزان علامت دار گفت: مسئولان مدرسه و معلمان باید دانش آموزانی که علائم مشابه سرماخوردگی داشته را سریعا شناسایی کرده و به خانواده آنها اطلاع بدهند و از ورود آنها به مدرسه تا زمان بهبودی کامل پیشگیری کنند.
وی افزود: در این زمینه از خود خانوادهها هم میخواهیم که چنانچه فرزند آنها علائم مشابه سرماخوردگی دارد، مانع رفتن او به مدرسه شده و اجازه دهند در منزل خوب استراحت کند و در این زمینه هم غیبت موجه خواهد بود.
کارشناس مسئول سلامت مدارس مرکز بهداشت استان به فعالیت بوفه مدارس هم اشاره و اظهار کرد: در بوفه مدارس تنها باید خوراکیهای بستهبندی شده عرضه شده و این مراکز اجازه پخت غذای گرم را ندارند، مگر در مدارس شبانه روزی و هنرستانها که مدرسه دارای آشپزخانه مجهز است. در این مدارس هم افرادی که با پخت غذا سر و کار دارند باید کارت سلامت داشته باشند.
صادقی با بیان اینکه در کنار کارشناسان بهداشت محیط، مراقبان سلامت، مدیر و معاونان و معلمان مدرسه هم در امر ارزیابی رعایت پروتکلهای بهداشتی دخیل هستند، گفت: در این زمینه از خانوادهها هم درخواست داریم تا پروتکلها را به فرزندان خود یاد داده و از آنها بخواهند به دقت به این پروتکلها عمل کنند.
وی با بیان اینکه نکته مهم دیگر بحث تکمیل واکسیناسیون بهویژه برای دانشآموزان ابتدایی است، گفت: در حال حاضر بیش از 98 درصد دانشآموزان متوسطه اول و دوم واکسن تزریق کردهاند، اما درصد واکسیناسیون در میان دانش آموزان زیر 12 سال بسیار پایین است و نیاز است که والدین در این زمینه حتما اقدام کرده و واکسن فرزندان خود را تزریق کنند.
وی با اشاره به رصد هفتگی رعایت پروتکلها در سطح مدارس، گفت: چنانچه در مدرسه بیش از 80 درصد پروتکلها رعایت شود شرایط عالی است و در بازدیدهای بعدی سعی میکنیم مدارس دیگری که در رعایت پروتکلها دچار مشکل هستند در اولویت بازدید قرار گیرند تا زمانی که آنها هم به شرایط عالی برسند.
منبع: ایسنا
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.