title
کد خبر: 222538
00
مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی در این استان جنوبی افتتاح شد

با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رییس جهاددانشگاهی استان و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی کشور، مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی کرمان افتتاح شد.

به گزارش بهداشت نیوز، با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رییس جهاددانشگاهی استان و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی کشور، مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی کرمان افتتاح شد.

گفتنی است، مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی کرمان با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده که روزانه به پنج تا ۱۰ نفر خدمات خواهد داد و زمینه اشتغال سه نفر در این مرکز ایجاد شده است.

بنابر گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، این مرکز، در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان واقع در خیابان شهید باهنر راه اندازی شده است.

روزانه در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان  حدودا به ۷۰ نفر خدمات ارائه می‌شود ضمن آنکه بانک خون بند ناف رویان واقع در این مجموعه ماهیانه بین ۵۰ تا ۶۰ قرارداد منعقد می‌کند ضمن آنکه در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان ۱۴ نفر مشغول به کار هستند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.