نتایج یک مطالعه نشان می دهد: پیوند کلیه از اهداکننده مبتلا به کووید-۱۹ ایمن است.
به گزارش بهداشت نیوز، پیش از آغاز همهگیری کووید-۱۹ نیز تقاضا برای پیوند کلیه بسیار بیشتر از عرضه بود. این کمبود زمانی تشدید شد که بیمارستانها از پیوند کلیههای اهداکنندگان با تست مثبت کووید خودداری کردند.
با این حال، اکنون نتایج بررسیهای جدید نشان می دهد که کلیه های بیماران مبتلا به کووید-۱۹ فوت شده تقریبا با خطر انتقال ویروس به گیرنده پیوند، همراه نیست.
در مطالعه جدید مشخص شد از بین ۵۵ بیمار که چنین کلیه ای دریافت کرده بودند، هیچ یک پس از پیوند به بیماری کووید-۱۹ مبتلا نشدند.
متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: نیاز به اندام پیوند بسیار شدید است. حتی با وجود رکورد تعداد پیوند در ایالات متحده برای سال ۲۰۲۱، هنوز تعداد قابل توجهی از افراد وجود دارند که به پیوند اندام های حیاتی نیاز دارند. اما خبر خوب این است که بررسیها نشان می دهد که پیوند کلیه اهداکنندگان کووید مثبت بی خطر است.
به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته متخصصان، پیش از انجام این مطالعه، این نگرانی وجود داشت که اهدای کلیه از یک منبع کووید مثبت می تواند خطر انتقال ویروس را ایجاد کند. این درحالیست که هیچ مدرکی وجود نداشت که نشان دهد ویروس می تواند از طریق ادرار یا خون منتشر شود.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.