title
کد خبر: 206631
00
سقف عمر سلول های بدن چند سال است؟

سلول‌های بدن عمر معینی دارند و پس از طی دوره مشخصی از بین رفته و سلول‌های جدید جایگزین آن می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز، سلول‌ها کوچک‌ترین واحدهای ساختاری بدن هستند و این اجزای سازنده بدن ابعادی بین ۱ تا ۱۰ میکرومتر دارند. تمامی قسمت‌های بدن از سلول تشکیل شده و از همین رو می‌توان این واحدهای ساختاری را بستر تکامل بدن دانست.

توسعه علم و فناوری‌های پزشکی موجب شده اطلاعات دانشمندان در مورد سلول‌ها افزایش یافته و شرایطی فراهم شود که مطالعات دقیق‌تری روی این اجزای کوچک بدن صورت گیرد. بررسی‌های متخصصان حاکی از آن است که اکثر سلول‌های بدن انسان کمتر از ۱۰ سال عمر می‌کنند. پیرترین سلول‌ها سلول‌های دیواره معده و ماهیچه‌های پهلو با ۱۵ سال عمر هستند. البته این سلول‌ها قابلیت بازسازی خود را دارند ولی حداکثر عمر آن‌ها ۱۵ سال است. تنها سلول‌هایی که هرگز نابود نشده و در تمام عمر همراه انسان هستند نورون‌ها یا سلول‌های عصبی هستند. لازم به ذکر است که DNA در زمان تولد یک سلول ایجاد می‌شود و کربن موجود در آن هرگز با کربن‌های خارجی مبادله نمی‌گردد. بدن انسان مملو از شگفتی است و قطعاً عمر سلول‌ها تنها بخش کوچکی از شگفتی‌های بدن است.
منبع: آنا


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز