title
کد خبر: 196335
00
دوز دوم واکسن به کارکنان مترو تزریق شد

رییس ستاد مقابله و پیشگیری بیماری کرونا و مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: بیش از چهار هزار نفر از کارکنان شرکت بهره برداری مترو و رانندگان تاکسی در مرحله دوم واکسینه شدند.

به گزارش بهداشت نیوز، طبق اعلام مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ عباس نظری با اشاره به اینکه بعد از پنج روز در مرحله دوم واکسیناسیون کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه چهار هزار نفر واکسینه شدند گفت: طبق برنامه ریزی از روز چهارشنبه دهم شهریور ماه واکسیناسیون کارکنان امور پایانه‌ها و بخشی از کارکنان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در کنار پرسنل شهر زیرزمینی آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به تجربه برگزاری مرحله اول واکسیناسیون در سالن ولایت ساختمان مرکزی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در این مرحله کار با سرعت و نظم بیشتری در حال انجام می‌باشد.

رییس ستاد مقابله و پیشگیری بیماری کرونا افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده تا سه شنبه ۱۷شهریور ماه سالجاری واکسیناسیون در این مرکز ادامه دارد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.