title
کد خبر: 183808
00
مراقب این ترکیبات خطرناک در مکمل‌های غذایی پرفروش باشید

یک پژوهش جدید که توسط سازمان NSF International انجام شده هشدار می‌دهد که برخی از مکمل‌های تناسب اندام و کاهش وزن موجود در بازار حاوی نوعی محرک دارویی هستند که پیش از این روی انسان‌ها آزمایش نشده بودند. بر اساس این پژوهش، محرک اشاره شده توسط این سازمان، در ۱۷ مکمل که در ایالات متحده بدون نسخه پزشکی به فروش می‌رسند شناسایی شده است.

به گزارش بهداشت نیوز، این پژوهش که نتایج آن به تازگی منتشر شده توسط محققانی از سازمان NSF International، بنیاد ملی بهداشت عمومی و محیط زیست هلند، دانشکده پزشکی هاروارد، اتحادیه بهداشت کمبریج و بنیاد پژوهشی Sciensano بلژیک انجام شده است.

محققان با انجام این پژوهش هشدار می‌دهند که مکمل‌های فروخته شده برای تناسب اندام و کاهش وزن ممکن است حاوی محرک‌های تایید نشده‌ای و آزمایش نشده‌ای باشند که سلامت افراد را به خطر می‌اندازند. براساس این پژوهش مشخص شده است که برخی از مکمل‌های آزمایش شده حاوی حداکثر چهار محرک دارویی هستند. البته آن‌ها به این موضوع اشاره کرده‌اند که این تاثیر این محرک‌ها هنوز روی انسان‌ها آزمایش نشده و وضعیت آن‌ها همچنان نامشخص است.

به صورت کلی محققان هشدار می‌دهند که از مصرف مکمل‌هایی که حاوی یک ترکیب محرک به نام «دترنول» هستند خودداری کنند و در صورت بروز برخی مشکلات پس از مصرف این مکمل‌ها به پزشکان مراجعه کنند. همچنین آن‌ها به پزشکان توصیه کرده‌اند تا در صورت به وجود آمدن چنین مشکلی مکمل‌ها را برای بررسی‌های بیشتر مورد آزمایش قرار دهند.

دکتر «پیتر کوهن» یکی از محققان این مطالعه عنوان می‌کند:

ما به پزشکان هشدار می‌دهیم که برخی افراد ممکن است به طور ناخواسته و به دلیل کاهش وزن یا تناسب اندام در معرض محرک‌های آزمایشی قرار بگیرند. ما در مورد محرک‌های دارویی صحبت می‌کنیم که توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده به عنوان داروی تجویز شده یا مکمل غذایی تایید نشده‌اند. این مواد در دسته مکمل‌های غذایی قرار نمی‌گیرند.

منبع: دیجیاتو


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز