title
کد خبر: 17412
00
ورزش، روند بیماری پارکینسون را کند می‌کند

محققان دانشگاه نورث‌وسترن دریافته‌اند که ورزش، حتی به میزان اندک هم، روی روند پیشرفت پارکینسون تأثیر دارد. پارکینسون بیماری پیش‌رونده‌ای است که باعث می‌شود به مرور حرکت افراد دچار مشکل شود و در نهایت منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز، در این تحقیق مشخص شده که سرعت رشد بیماری در افرادی که مرتباً ورزش می‌کنند کمتر از دیگر بیماران است و تحرک و کیفیت زندگی آنها با سرعت کمتری افت می‌کند. این تحقیق در عرض دو سال انجام شده است.


میریام رافرتی، محقق این پژوهش گفته: «ما دریافتیم که افرادی که بیماری پارکینسون دارند و 150 دقیقه در هفته ورزش می‌کنند با سرعت رشد کمتری در کیفیت زندگی در طول دو سال روبرو هستند. ما آنها را با افرادی مقایسه کرده‌ایم که کمتر ورزش می‌کنند یا اصلاً ورزش نمی‌کنند.»


در این تحقیق 3400 نفر در 21 کشور، از کشورهای شمال آمریا تا هلند تحت بررسی قرار گرفتند.

منبع: سلامانه


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.