کد خبر: 150128
تاریخ انتشار: شنبه 30 فروردين 1399 - 23:38
دکتر غلامرضا فخری از پزشکان متعهد و فعال و برادر شهید محمدجواد فخری از شهدای هشت سال دفاع مقدس و فرهنگی اهل شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر است که به علت ابتلا به ویروس کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست و نام او به عنوان اولین شهید مدافع سلامت استان بوشهر در راه خدمت ثبت شد.
این شهید گرانقدر پس از پنج روز تحمل بیماری روز گذشته -جمعه ۲۹ فروردین ماه- به علت درگیری با بیماری کرونا در حین خدمت به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست. شهید فخری متولد سال ۱۳۴۹ است که سالهای متوالی در راه خدمترسانی در حوزه بهداشت و درمان در بیمارستانهای کشور و درمان ایثارگران و آزادگان خدمت کرده است.

ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.