title
کد خبر: 149876
00
روش جالب بهنام بانی برای مقابله با کرونا +عکس

بهنام بانی، خواننده پاپ کشور، تصویر جالبی از خود را در حال مبارزه با ویروس کرونا، در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.

به گزارش بهداشت نیوز: بهنام بانی، متولد، ۱۱ مهر ۱۳۶۶، خواننده مطرح سبک پاپ کشور، که طرفداران زیادی هم دارد چند سالی است به طور حرفه‌ای کار خود را در پیش گرفته و کنسرت‌های زیادی نیز برگزار کرده است. بانی دلیل گرایش خود به سمت موسیقی را پدرش می‌داند که نوازنده بوده و از همین جهت او در سال‌های کودکی و نوجوانی، تحت تاثیر هنر و موسیقی قرار گرفته و از جوانی هم نزد استاد محمد نوری به یادگیری موسیقی پرداخته است.

با توجه به شیوع کرونا در کشور و پایان نامشخص آن، بهنام بانی تصویر جالبی از خود را در حال مبارزه با ویروس کرونا، در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده و نوشت:

"باحال بود

(مثلاً جلوی ویروس و گرفتم،خیلی لاغر شدم)

به نظرتون چقدر دیگه طول میکشه این اسمشو‌نبر لعنتی؟"


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.