title
کد خبر: 149733
00
دو گروهی که باید مراقب تداخل دارویی با کرونا باشند

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: ممکن است بیماران پیوندی و سرطانی که دچار کرونا نیز شوند به مشکل تداخل دارویی برخورد کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، مهدی شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره تداخل داروی گفت:ممکن است بیماران پیوندی و سرطانی که دچار کرونا نیز شوند به مشکل تداخل دارویی برخورد کنند.

وی ادامه داد: البته این تداخلات برای هر بیمار ممکن است متفاوت باشد که بستگی به بدن و نوع ایمنی آنان دارد و توصیه ما ان است که در این روز‌های شیوع کرونا حتما با پزشک خود در تماس باشند و شرایط خود را کنند.

شادنوش بیان کرد: همه مردم در معرض گرفتاری به این ویروس هستند، اما شرایط این دسته از افراد با مردم عادی یکسان نیست و تنها توصیه ما به آن‌ها این است که عاقلانه‌ترین کار را انتخاب کنند و در خانه بمانند با پزشک خود مرتبط باشند دارو‌ها را فرد دیگری برایشان تهه کنند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.