title
کد خبر: 149613
00
استفاده از محلول‌های شیمیایی با بوی تند ممنوع

یک متخصص مغز و اعصاب درباره عوارض استفاده از محلول‌های شیمایی که بوی تندی دارند و دارای گازهای متصاعد شونده‌ هستند توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش بهداشت نیوز:  طباطبایی متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: استفاده از وایتکس و محلول‌هایی مانند جوهر نمک که دارای گاز متصاعد شونده بسیارقوی و خطرناک هستند؛ با اولین تنفس جذب ریه می‌شوند و بلافاصله با ویروس کرونا همراه شده و شرایطی را بوجود می آورند که ویروس را بسیار قویتر و خطرناکتر با قابلیت نفوذ بیشتری می‌کند.

او با بیان اینکه این شرایط فرصت زنده بودن را تا ۲۴ ساعت هم نمی دهد، افزود: این مسمومیت هیچ علامت بیرونی خاصی مثل سرفه یا تنگی نفس ندارد بنابراین استفاده از هرگونه محلول شیمیایی با بوی تند نظیر وایتکس و جوهرنمک پرهیز کنید.

این متخصص مغز و اعصاب تاکید کرد: ویروس کووید ۱۹ در مقابل  الکل اتانول به  شدت آسیب پذیر است.

طباطبایی بیان کرد: برای ضدعفونی کردن دست و صورت حتما از آب و صابون استفاده شود؛ همچنین برای ضدعفونی سطوح از الکل اتانول به همراه  آب و برای ضد عفونی کردن موادغذایی از محلول نمک و سرکه رقیق شده استفاده کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.