title
کد خبر: 146915
00
چه عواملی کروناویروس را تا این حد همه‌گیر و کشنده کرده است؟

بیش از ۲ ماه پس از شیوع ویروس کرونا در استان هوبئی، شهر ووهان، در چین، آخرین آمار نشان می‌دهد که شمار مبتلایان و افرادی که جان خود را در اثر ابتلا به این ویروس در این کشور از دست می‌دهند کاهش یافته است. این در حالیست که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بیرون از مرز‌های چین، کانون اصلی این ویروس، اخیرا ۹ برابر شده است.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر کامیار علایی، رئیس انستیتوی بهداشت و آموزش بین‌الملل و همچنین استاد میهمان دانشگاه آکسفورد در مورد کاهش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در چین و افزایش آن در برون از مرز‌های این کشور می‌گوید: «چین بعد از آن که پذیرفت با یک همه‌گیری مواجه است، مدیریت خیلی خوبی را انجام داد». بر اساس گفته‌های کامیار علایی، به دو دلیل ویروس کرونا در دیگر نقاط جهان افزایش یافته است؛ نخست این که در مراحل اولیه، افراد زیادی این ویروس را از چین به دیگر نقاط جهان انتقال دادند. وی دلیل دوم را هم جدی نگرفتن ویروس کرونا و عدم آمادگی دیگر کشور‌ها برای کنترل و مهار کردن این ویروس بیان می‌کند.

شمار بیشتری از کشورهای جهان از جمله عربستان سعودی، تونس، مراکش و سنگال هم از تشخیص نخستین موارد ابتلای به کرونا خبر داده‌اند. از رئیس انستیتوی بهداشت و آموزش بین‌الملل پرسیده ایم که وی چشم انداز روزهای آینده در مورد ویروس کرونا در جهان را چگونه ارزیابی می‌کند؟ کامیار علایی در پاسخ می‌گوید که حد اقل طی چند هفته آینده این ویروس در حال گسترش خواهد بود و به دلیل عدم آمادگی کشور‌های عنوان شده، آن‌ها با موارد جدید زیادی رو‌به‌رو خواهند شد.

پس از چین، کره جنوبی و ایران هم تبدیل شدن به کانون‌های اصلی ویروس کرونا و تا حالا به چندین کشور دیگر هم این ویروس را انتقال داده‌اند.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز