کد خبر: 136896
تاریخ انتشار: شنبه 09 آذر 1398 - 12:41
فضانورد ناسا که در حال حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی مستقر است، تصویری از فضای کاری خود در این ایستگاه را منتشر کرد.
جسیکا میر، فضانورد ناسا که در حال حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی مستقر است، تصویری از فضای کاری خود در این ایستگاه را منتشر کرد.
جسیکار میر با انتشار این تصویر توضیح داده، کارهای لازم برای دومین راهپیمایی فضایی را که در ۲۲ نوامبر انجام شد، پشتیبانی کرده است.
این فضانورد به همراه کریستینا کخ، نخستین پیادهروی زنانه ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی را حدود ۵۰ روز پیش انجام دادند و یک رکورد تاریخی را ثبت کردند.
جسیکا، فضانورد اهل کشور ایالات متحده آمریکاست که در ۱۹۷۷ میلادی در کربو، مین زاده شد.

ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.