کد خبر: 13354
تاریخ انتشار: شنبه 05 فروردين 1396 - 08:18
رییس اورژانس خراسان رضوی از اعزام 10 دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به حادثه تصادف زنجیره ای محور مشهد-باغچه خبر داد و گفت: تا کنون 48 بیمار و مصدوم توسط اورژانس 115، 3 نفر توسط نیروهای هلال احمر و 9 نفر توسط خودروهای عبوری به بیمارستان های امدادی، شهید هاشمی نژاد، طالقانی و امام رضا(ع) مشهد منتقل شدند.
به گزارش بهداشت نیوز ، دکتر رضا وفایی نژاد اظهار داشت: در این حادثه یک دختر 5 ساله، فوت کرد اما تمام اقدامات درمانی لازم برای بیماران و مصدومان این حادثه انجام شده و با وجود آسیب از ناحیه سر، کمر و شکستگی اندام های بدن، هیچ یک از آنها نیاز به مراقبت های ویژه مانند ICU نداشته اند.
به گفته وی 29 نفر از مصدومان این حادثه به بیمارستان امدادی، 24 نفر به بیمارستان طالقانی، 3 نفر به بیمارستان شهید هاشمی نژاد و 3 نفر دیگر نیز به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شده اند.
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.