title
کد خبر: 118094
00
از این افراد میوه نخرید

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی دستفروشان گاهی میوه‌ها را قبل از پایان دوره کارنس (زمانی که پس از سمپاشی باید سپری شود تا باقیمانده سم در محصول به حداقل برسد) به بازار می‌آورند.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: خرید میوه از چرخ دستی‌ها یا وانتی‌های دستفروش توصیه نمی‌شود و امکان دارد برای سلامتی از نظر باقیمانده سموم، استاندارد نباشد.

وحید مفید افزود: کارشناسان سلامت محیط وزارت بهداشت موضوع عرضه میوه‌ها از طریق دستفروشی را پیگیری می‌کنند.

وی تاکید کرد: عرضه مواد غذایی حساس به صورت دستفروشی و بی‌نام و نشان و بدون داشتن شناسنامه اصالت را توصیه نمی‌کنیم.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: مشکلاتی در زمینه باقیمانده سموم در میوه‌ها وجود دارد بنابراین از جهاد کشاورزی خواسته‌ایم تا باغات و محصولات را کدگذاری کند.

مفید افزود: در صورت کدگذاری باغات و محصولات، هنگام انتقال آنها به بازار مصرف، کدمحل تولید را دارند و می‌توان باقیمانده سموم را به این ترتیب کنترل کرد.

گرانی میوه‌ها موجب شده است تا اقبال مردم به دستفروش هایی که گاه میوه‌ها را حتی کمتر از نصف نرخ میوه فروشی‌ها می‌دهند، بیشتر شود.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی دستفروشان گاهی میوه‌ها را قبل از پایان دوره کارنس (زمانی که پس از سمپاشی باید سپری شود تا باقیمانده سم در محصول به حداقل برسد) به بازار می‌آورند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.