title
کد خبر: 10606
00
برای نسل های آینده جنگلی در کار نخواهد بود

یک فعال محیط زیست وضعیت جنگل های شمال کشور را بسیار بد توصیف کرد و گفت: حقیقت این است که در ایران جنگل زیادی نداریم و حاشیه دریای خرز، در حدفاصل دریا تا رشته کوه البرز عملا دارد از بین می رود و برای نسل های آینده چه به واسطه تخریب ها و چه به واسطه تغییرات اقلیمی جنگلی باقی نخواهد ماند.

به گزارش «بهداشت نیوز» مسعود شکیبا در یک برنامه رادیویی با موضوع حفاظت از جنگل های مازندران که با حضور  دکتر هادی کیا دلیری رئیس انجمن جنگل های کشور برگزار شد، لازمه حفاظت از جنگل ها را صرف انرژی زیاد دانست و عنوان داشت: حدود دو سال قبل مشخص شد بودجه سازمان محیط زیست حدود 174 میلیارد تومان است و این اندازه تاسیس یک آب بندان بزرگ یا مشابه سد در یک منطقه است.

وی بیان داشت: این میزان اعتبار و بودجه واقعا این امکان را برایش ایجاد نمی کند که همه جانبه از محیط زیست و مسئولیتش دفاع کند و کار خودش را انجام دهد. این وضعیت برای سازمان منابع طبیعی نیز وجود دارد. تا زمانی که برای محیط بانان و جنگل بانان و افرادی که در سطح برخورد مستقیم با تخلفات هستند، جایگاه تعریف شده قانونی مطرح نکنیم، همچنان شاهد تخلفات و نابودی جنگل ها خواهیم بود.

در ادامه دکتر کیا دلیری ضمن اشاره به کمبود اعتبارات در زمینه حفظ و مراقبت از جنگل ها اظهار داشت: این مسئله نشان از عدم توجه جدی است. به همین جهت سازمان های غیر دولتی در این بخش می توانند کمک خوبی باشند. این سازمان ها در توزیع آگاهی نقش مهمی دارند و به این شکل به محیط زیست کمک زیادی می کنند.

رئیس انجمن جنگل های کشور افزود: یک دسته از سازمان های مردم نهاد متخصص هستند و دسته دیگری فقط جنبه عمومی و مردمی دارند. سازمان مردم نهاد تخصصی، نقش گوش های تخصصی سازمان ها را دارند و به عنوان یک واسط عمل می کنند میان مردم و سازمان ها عمل می کنند. سازمان های مردم نهاد عمومی نیز آگاهی و اطلاعات را در سراسر کشور میان مردم توزیع می کنند.

وی به تخریب های محیط زیست اشاره کرد و بیان داشت: اگر شخصی وارد شمال شود و ده سال بعد بیاید، می بیند وسعت زیادی از جنگل ها تخریب شده اند.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
ممدخان
1395/12/13 - 23:460 0
متاسفانه تخریب و برداشت و نابودی جنگل های ایران از سوی بخش دولتی انجام گرفته و می گیرد یک در هزار اگر از سوی جنگل نشینان قاچاق شود توسط مامورین ضبط و مجازات خواهند شد . اما تخریب گسترده جنگل ها فقط از سوی دولت انجام گرفته است و امروز که مواجه با سیل و رانش شده اند حالا قیافه دلسوزانه گرفته اند جل الخالق