title

وقتی صحبت از سلامت روان پس از تولد فرزند می‌شود، معمولاً توجه همه به مادران معطوف است. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پدران نیز به همان اندازه در این مسیر حساس هستند و سلامت روان آن‌ها تاثیر مستقیم و مهمی بر رشد کودک دارد.

ادامه مطلب

متخصص طب ایرانی اظهار داشت: استشمام رایحه های خوشبو مانند بوی سیب تازه، پرتقال، خیار، لیمو، نارنج و گل‌های خوشبو (گل های محمدی، نرگس و مریم در صورت عدم آلرژی) در تقویت قوای ذهنی بسیار کمک کننده است.

ادامه مطلب

اگر در تشخیص تفاوت بین «بیش‌فعالی» و «خلاقیت» گیج شده‌اید، این مطلب برای شماست.

ادامه مطلب

یکی از نشانه‌های برجسته هوش هیجانی، توانایی تشخیص این نکته است که رفتار دیگران همیشه به ما مرتبط نیست. این افراد از خودمرکزبینی دوری می‌کنند و به جای برداشت‌های عجولانه، به شرایط، احساسات یا مشکلات احتمالی دیگران توجه می‌کنند. این نگرش از سوءتفاهم‌ها، رنجش‌های بی‌دلیل و احساس طردشدگی جلوگیری می‌کند.

ادامه مطلب

پس از وقوع بلایا، بسیاری از بزرگسالان با نشانه‌ های روانی و رفتاری مواجه می ‌شوند، اما آنچه کمتر به چشم می ‌آید، تاثیر عمیق این حوادث بر روان کودکان است.

ادامه مطلب

دکتر حمیده صمدی، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه، در یادداشتی به این موضوع پرداخته که "چرا برخی افراد از بحران‌ها عبور می کنند در حالی که برخی دیگر هر چالشی را به بحران تبدیل می‌کنند؟"

ادامه مطلب

تصور کنید که شما و خانواده تان قربانی یک بلای طبیعی یا غیر طبیعی، همچون زلزله، سیل و جنگ هستید؛ وقتی در مقابل چنین فشار شدیدی قرار می گیرید چه اتفاقی برایتان می افتد؟ در این شرایط چه احساسات و افکاری را تجربه می کنید؟ چگونه رفتار خواهید کرد؟

ادامه مطلب

تو روزهای بحرانی، خیلی از ما فکر می‌کنیم فقط مضطربیم،اما واقعیت اینه که بعضی‌هامون دچار فرسودگی روانی شدیم یه خستگی عمیق ذهنی که از دلِ اضطراب مداوم و تنش‌های حل‌نشده میاد.

ادامه مطلب

های کاهش استرس در لحظه را در پمفلت زیر ببینید.

ادامه مطلب

هانس سلیه از بزرگان حوزه استرس میگه وقتی بحران، فشار یا مصیبتی میاد بدن سه مرحله رو پشت سر میذاره.

ادامه مطلب

روش های مدیریت استرس محیط را در اینفوگرافیک زیر ببینید.

ادامه مطلب

توی روزهایی که ناامنی، جنگ و اضطراب اطرافمون هست، چطور می‌تونیم به بچه‌هامون کمک کنیم که از درون قوی و مقاوم بمونن؟

ادامه مطلب

راه های تقویت عاطفی‌معنوی خانواده در روز های جنگ را در اینفوگرافیک زیر ببینید.

ادامه مطلب

در نگاه اول، کابوس فقط اختلالی گذرا در خواب شبانه به‌نظر می‌رسد؛ رویاهایی آزاردهنده که با تپش قلب و بیداری ناگهانی همراه‌اند. اما تکرار این تجربه می‌تواند اثرات عمیق‌تری بر بدن داشته باشد. داده‌های گسترده‌ی پزشکی نشان می‌دهند کابوس‌های هفتگی با روند سریع‌تر پیری سلولی و افزایش چشمگیر خطر مرگ زودهنگام ارتباط دارند؛ اثری که از دوران کودکی دیده می‌شود و فراتر از مرزهای سن، جنسیت یا قومیت، امتداد می‌یابد.

ادامه مطلب

در صورتی که متوجه شدید کودک شما دچار استرس پس از جنگ شده است، ضروری است که با مداخلات خود و انجام راهکارهایی [که در این مطلب ارائه شده]، به کاهش استرس وی کمک کنید.

ادامه مطلب
اینستاگرام بهداشت نیوز
تریبون