title
کد خبر: 290727
00
فراخوان خلاقانه فرح پهلوی برای روز جمعه سوم بهمن ماه !+ عکس

 فرح پهلوی با اشاره به حوادث دی‌ماه ایران، روز جمعه سوم بهمن‌ماه را سوگ ملی اعلام کرد. او از همه ایرانیان در سراسر جهان خواست تا در ساعت ۱۲ ظهر در محل اقامت خود، برای بزرگداشت جان‌باختگان، یک دقیقه سکوت کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، فرح پهلوی با اشاره به حوادث دی‌ماه ایران، روز جمعه سوم بهمن‌ماه را سوگ ملی اعلام کرد. او از همه ایرانیان در سراسر جهان خواست تا در ساعت ۱۲ ظهر در محل اقامت خود، برای بزرگداشت جان‌باختگان، یک دقیقه سکوت کنند.

اعتراف «فرح پهلوی» به شکنجه در ساواک

 پیش‌ازاین رضا پهلوی، فرزند او با روش‌هایی که آن را مبتکرانه خوانده بود، خواستار اقداماتی برای مقابله با جمهوری اسلامی شد که از جمله آن‌ها می‌توان به فراخوان سوت‌زدن در خیابان‌ها اشاره کرد.

این جریان پیش از فراخوان مسلحانه اخیر، در سال‌های گذشته نیز ابتکاراتی همچون فراخوان روشن کردن اتو در ساعت مشخصی از روز توسط مردم برای ایجاد اختلال در شبکه برق را در کارنامه خود دارد.

همچنین، روشن کردن برف‌پاک‌کن خودروها در خیابان‌ها از دیگر اقدامات ابتکاری این جریان برای براندازی بوده است.

با این حال فراخوان جدید فرح پهلوی برای «یک دقیقه سکوت در منزل» در نوع خود کم نظیر بوده است.

منبع: فارس


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز