دانشیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هوای سرد به دلیل انقباض عروق ، احتمال بروز حملات قلبی بیشتر می شود از همین رو توصیه می شود سالمندان در هوای سرد یا خیلی سرد کمتر از منزل خارج شوند.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر مصطفی داستانی، با اشاره به اینکه هوای سرد از عواملی است که می تواند باعث تشدید علائم در بیماران قلبی و یا بروز اولین علائم بیماری قلبی در فرد شود، خاطر نشان کرد: هوای سرد به خصوص در شرایطی که به شکل ناگهانی نسبت به روزهای قبل سرد می شود، معمولا شانس ایجاد علائم قلبی را در افراد افزایش می دهد.
فوق تخصص قلب و عروق، فلوشیپ آنزیو پلاستی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در هنگامی که هوا سرد می شود عروق منقبض می شود تا بدن گرمای کمتری از دست بدهد و غلظت خون بالاتر می شود که این موضوع باعث خواهد شد به قلب فشار بیشتری برای کسب انرژی و حرارت بدن و خونرسانی در عروق تنگ، وارد آید، تصریح کرد: حرکت خون از عروقی که تنگ شده ، فشار زیادی به قلب وارد می کند از همین رو در هوای سرد زمستانی بیش از سایر ایام شاهد تشدید بیماریهای قلبی و عروقی هستیم.
دکتر داستانی با اشاره به اینکه بیماران قلبی هنگام خروج از منزل در هوای سرد باید لباس گرم بپوشند تا هوای گرم لابهلای لباس محبوس بماند و بدن تماس کمتری با هوای سرد داشته باشد، ابراز کرد: علاوه براین پوشاندن دهان و بینی در هوای سرد مانع از ورود هوای سرد ناگهانی به داخل دستگاه تنفسی می شود که این موضوع به کاهش انقباض عروق قلبی کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه عفونت های ویروسی و میکروبی مرتبط با دستگاه های تنفسی در این فصول شیوع بیشتری دارد ، بنابراین توصیه می شود از واکسن برای پیشگیری از ابتلا به بیماری انفولانزا جلوگیری شود، گفت: بیماران قلبی و عروقی در مصرف داروهای سرماخوردگی به خصوص داروهایی که ترکیب چند مسکن است پرهیز کنند زیرا می تواند در عملکرد سیستم قلبی و عروقی تاثیر منفی به جا گذارد.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.