title
کد خبر: 251903
00
با ابلاغ آیین نامه صورت می گیرد؛
تاسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی، ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی

آیین نامه «تاسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی، ایرانی» به دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر احد بنار با اعلام این خبر گفت: این آیین نامه  در راستای تحقق ماده 36 قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مجلس شورای اسلامی تدوین شد. 
 
وی با اشاره به این که کار کارشناسی و تدوین این آیین نامه با همکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، استادان حوزه و دانشگاه یک سال به طول انجامید، اظهار کرد: در این آیین نامه سعی شد مراکز مشاوره و روانشناسی به صورت جامع در دانشگاه های علوم پزشکی دیده شود و تغییراتی بر مبنای سبک زندگی اسلامی و ایرانی در آن ها شکل بگیرند.
 
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر این که تمام دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی باید این مراکز مشاروه را فعال کنند، گفت: ساختار این مراکز مشاوره در 17 دانشگاه علوم پزشکی کشور به صورت مدیریتی، در 21 دانشگاه به صورت اداره و در 27 دانشگاه نیز در سطح کارشناس مسئول ایجاد می شوند. 

دکتر بنار افزود: این مراکز در حوزه های مختلفی به فعالیت های مشاوره و روانشناسی خواهند پرداخت که مشاوره و سلامت روان، ارتباط با خانواده و نیز پیوند و ازدواج  را شامل می شود. 
 
وی یادآور شد: در حال تدوین محتواهای اسلامی، ایرانی لازم برای این مراکز هستیم و بخش های ارتباط با خانواده، پیوند و ازدواج را نیز در جهت رشد و جوان سازی جمعیت، ذیل ادارات و مراکز مشاروه قرار داده ایم.
 
وی ابراز داشت: در آیین نامه این مراکز مشاوره جوانب مختلف کار مد نظر قرار گرفته و دانشگاه ها بر اساس آن در حال ایجاد مراکز مشاوره هستند. سیاست ها و برنامه های معاونت فرهنگی دانشجویی نیز در این زمینه ابلاغ و سعی شده اهداف، اصول و برنامه های این مراکز به روشنی در اختیار مجریان قرار گیرد.
 
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اعلام این که سعی شده ارکان تشکیلاتی مراکز مشاوره را به دقت برای دانشگا ها مشخص کنیم، گفت: شرح وظایف و ماموریت های این واحدها هم برای حوزه ها و هم پست هایی که ذیل حوزه ها تعریف شده، تعیین شده است. همچنین شراط احراز پست ها و سمت ها را به تفکیک واحدهای تخصصی مشخص کرده ایم. 
 
دکتر بنار خاطرنشان کرد: با «تاسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی، ایرانی» تقریبا تمام ظرفیت های وزارت بهداشت برای ایجاد و ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی مرتبط با سبک زندگی اسلامی و ایرانی، پیوند و ازدواج و ارتباط با خانواده، حداقل سه برابر می شود.
 
بنابر اعلام وبدا، وی با بیان اینکه امیدواریم سازمان اداری و استخدامی کشور مساعدت و همکاری لازم را برای راه اندازی این مراکز انجام دهد، گفت: جذب نیروی انسانی مناسب، متعهد و متخصص برای مراکز مشاوره قدم بعدی است و امیدواریم با راه اندازی این مراکز بتوانیم گام مثبتی در جهت توسعه سبک زندگی اسلامی، ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برداریم.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • دزدیِ آرام در جیب شما؛ چگونه اعتیاد به دوپامین دیجیتال، ساختار مغز و قدرت تمرکز را نابود می‌کند؟
  • چرا گوارش شما تعیین‌کننده سرنوشت سیستم ایمنی است؟
  • بحران پنهان در سلول‌های شما؛ آیا بدن شما در برابر انرژی مقاومت می‌کند؟
  • قاتل نامرئی متابولیسم؛ چرا مقاومت به انسولین، بزرگترین مانع شما برای جوان ماندن و کاهش وزن است؟
  • غارتگران توجه؛ چرا مغز شما در تله لذت‌های آنی گرفتار شده و چگونه با «دیتوکس دوپامین» تمرکز خود را بازپس بگیرید؟
  • بمب ساعتی در رگ‌های شما؛ چگونه التهاب مخفی و استرس اکسیداتیو، قلب شما را تهدید می‌کنند؟
  • بحران تمرکز در عصر دیجیتال؛ چگونه «دوپامین» باعث فرسایش اراده و کاهش بهره‌وری شما می‌شود؟
  • چرخه‌ی گرسنگی بی‌پایان؛ چرا با وجود خوردن، مدام احساس ضعف و گرسنگی می‌کنید؟
  • قاتل نامرئی در خون شما؛ التهاب مزمن چیست و چگونه از درون بدن را فرسوده می‌کند؟
  • قاتل خاموش بهره‌وری؛ چرا بی‌خوابی مدرن مغز شما را کوچک می‌کند؟ +راهنمای علمی بازسازی مغز
  • زیبایی از درون؛ چگونه استرس و رژیم غذایی شما، سن پوستتان را بالا می‌برند؟