title
کد خبر: 231438
00
اگر این علائم را مشاهده کردید شما در خطر سویه جدید امیکرون هستید

به گفته متخصصان، برونشیت تا خستگی برخی از آخرین علائم زیرمجموعه‌های جدید امیکرون است که ممکن است بسیار طولانی‌تر از سویه‌های قبلی باقی بماند. ضمن اینکه زیرشاخه‌های جدید بسیار عفونی و به سرعت در سراسر کشورها در گردش هستند و به همین دلیل ترس از موج جدید کروناویروس را برمی‌انگیزند. سرفه خشک، انسداد بینی، خستگی، سرگیجه، بدن درد همه علائم ناشی از انواع امیکرون هستند.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس، کارشناسان می‌گویند، علائم آخرین سویه‌های جدید امیکرون پس از ابتلا  تا هفته‌ها باقی می‌ماند.

نوع جدید XBB نام دارد و در حال حاضر موج جدیدی از عفونت‌ها و بستری شدن در برخی از کشورهای جنوب آسیا از جمله هند و سنگاپور را به راه انداخته است. XBB یک نوع نوترکیب است؛ به این معنی که ترکیبی از دو زیرمجموعه دیگر از سویه امیکرون BA.2 (به طور خاص، BA.2.10.1 + BA.2.75) است.

جان سوارتزبرگ، متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: مانند سایر ا‌میکرون‌هایی که قبلا دیده‌ایم،  XBB در حال یافتن راه‌هایی برای فرار از مصونیت از واکسن‌ها و عفونت قبلی، با تغییراتی در پروتئین اسپایک است.

به گفته متخصصان، برونشیت تا خستگی برخی از آخرین علائم زیرمجموعه‌های جدید امیکرون است که ممکن است بسیار طولانی‌تر از سویه‌های قبلی باقی بماند. ضمن اینکه زیرشاخه‌های جدید بسیار عفونی و به سرعت در سراسر کشورها در گردش هستند و به همین دلیل ترس از موج جدید کروناویروس را برمی‌انگیزند.

 به نظر می‌رسد که ویروس کرونا  در طول زمان تکامل یافته و علائم زیرمجموعه‌های جدید امیکرون کمی با امیکرون اصلی متفاوت است. 

محققان یادآور شدند، زیرمجموعه‌های جدید امیکرون بسیار قابل انتقال هستند زیرا می‌توانند از مصونیت عفونت‌های قبلی فرار کنند و حتی افراد کاملاً واکسینه شده ممکن است تحت تأثیر آنها قرار گیرند. این بدان معنی است که موارد عفونت مجدد نیز می‌تواند افزایش یابد. سردرد، سرفه خشک، انسداد بینی، خستگی، سرگیجه، بدن درد همه علائم ناشی از انواع امیکرون هستند.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
چاپ آبان
اینستاگرام بهداشت نیوز