کد خبر: 231437
تاریخ انتشار: یکشنبه 18 دي 1401 - 18:15

از نادرترین ماده معدنی روی زمین، تنها یک نمونه وجود دارد که در میانمار یافت می شود. کمیاب ترین ماده معدنی روی زمین کیوتیت(kyawthuite) است. این کریستال در منطقه مگک میانمار یافت شده و پایگاه داده معدنی کالتک آن را به عنوان یک سنگ کوچک (1.61 قیراط) نارنجی توصیف می کند که انجمن بین المللی کانی شناسی رسماً در سال 2015 این سنگ به رسمیت شناخت.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس، به گفته جورج راسمن پروفسور کانی شناسی در کالتک، که از دهه 1980 روی پینیت تحقیق کرده و یک پایگاه داده گسترده دارد: در سال 1952، آرتور پین گردآورنده و فروشنده جواهرات، دو کریستال زرشکی را در میانمار به دست آورد. او فکر میکرد که این کریستالها یاقوتهایی هستند که این منطقه به وجود آن شهرت دارد، اما او نمیدانست که سنگی بسیار کمیابتر هستند. نمونه دیگری از پینیت از میانمار در سال 1979 یافت شد و تا سال 2001، این سه کریستال تنها نمونه های شناخته شده در جهان بودند.
ارسال نظر
خب حداقل میگفت چه خاصیتی دارن چه کاربردی دارن به چه دردی میخورن آیا فقط جنبه زینتی دارن یا خواص الکترونیکی هم دارن
این سنگ متعلق به ملت تورک می باشد چون در سرزمین های تورک نشین پیدا شده
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.