مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماریها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان ابتلا به آنفلوانزا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی طی پاییز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۱ درصد افزایش داشته که مهمترین علت آن، کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر ناصر امینی افزود: استفاده مستمر از ماسک در فصول سرد سال گذشته مانع از شیوع بیماری آنفلوانزا و کرونا شد اما ساده انگاری مردم در خصوص ابتلا به نوع اومیکرون ویروس کووید ۱۹ و بیماری آنفلوانزا، استفاده مستمر از ماسک را در جامعه کاهش داده که همین موضوع زمینه شیوع بیماری آنفلوانزا را فراهم کرد.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال بیش از سه هزار و ۱۰۰ نفر در خراسان رضوی به مشکلات شدید تنفسی اعم از کووید ۱۹، آنفلوانزا و آسم دچار شدند که برای تمامی بیماران دارای مشکلات حاد تنفسی تست کرونا و آنفلوانزا انجام شده که نتیجه ۵۳۳ مورد از آنان مثبت بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماریها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حدود ۱۷ درصد از این بیماران، مبتلا به آنفلوانزا بودند ولی در خصوص تعداد بیماران مبتلا به کرونا به دلیل شباهت علایم، این شمار قابل احصا نیست.
دکتر امینی افزود: بیشترین مبتلایان به بیماریهای حاد تنفسی در ۲ گروه سنی ۶۵ سال به بالا و رده سنی کودکان زیر یک سال هستند.
وی ادامه داد: روزانه حدود ۱۳۰ تست کرونا و ۳۰ تست آنفلوانزا در مراکز درمانی و پایگاهها و خانههای بهداشت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام میشود.
مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماریها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماری آنفلوانزا نیز همانند بیماری کووید ۱۹ میتواند باعث بدحالی و مرگ بیماران شود از این رو دریافت واکسن آنفلوانزا برای گروه سنی سالمندان، مادران باردار و بیماران زمینهای در صورت عدم وجود علائمی از بیماری سرماخوردگی توصیه میشود.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.