وقتی چربی جمع شده روی کبد از حد مجاز بیشتر شود، کبد در عملکرد خود با مشکلات زیادی روبرو میشود.
به گزارش بهداشت نیوز،مهمترین کارکردی که در اثر کبد چرب با اخلال مواجه میشود، ناتوانی کبد در شکستن چربیها است. در اثر این اتفاق، کبد فرد با سیروز کبدی و تورم در این اندام مواجه میشود.
کبد چرب بیشتر در چه افرادی شایع است؟
کبد چرب یک بیماری با نرخ شیوع روبه بالا است. روز به روز به تعداد افراد مبتلا به کبد چرب افزوده میشود و دامنه گسترش آن بیشتر و بیشتر میشود.
طبق آمارهای جهانی، میزان شیوع کبد چرب در سطح جهان بین ۷ تا ۹ درصد است؛ اما متخصصان معتقدند که این آمارها بسیار خوشبینانه است و حقیقت امر، چیزی فراتر از این آمارها است.
یکی از بهترین کشورها در زمینه کبد چرب، ژاپن است که میزان شیوع این بیماری در آن، تنها حدود ۱ درصد است. دلیل این امر هم مشخص است: رژیم غذایی مناسب و داشتن تحرک کافی.
این بیماری در افرادی که دچار اضافه وزن هستند بیشتر شایع است. زنان نسبت به مردان بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند. از لحاظ سنی هم، افراد بالای ۳۰ سال، بیش از سایرین دچار این بیماری میشوند.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.