فلفل چیلی ادویهای محبوب و پرخاصیت است که به عنوان یکی از محصولات پاکستان در جهان شهرت دارد.
به گزارش بهداشت نیوز، کشاورزان پاکستانی برای نجات محصول فلفل قرمز خود که شهرتی جهانی دارد تلاش میکنند. خشکسالی و سیل مزارع فلفل را در پایتخت این ادویه آسیایی از بین برده است.
لمان راج، کشاورز ۴۰ ساله، در کونری، شهری در جنوب پاکستان که به عنوان پایتخت فلفل چیلی شناخته میشود، در میان گیاهان خشک شده به دنبال فلفل قرمز روشن میگردد و میگوید: «محصولات من به شدت از گرما متضرر شده بودند که ناگهان باران شروع شد و آب و هوا کاملا تغییر کرد. اکنون، به دلیل بارانهای شدید، ما متحمل خسارتهای سنگینی در محصولات خود شدهایم و این همان چیزی است که برای فلفلها اتفاق افتاده است. همه فلفلها پوسیده شدند.»
پاکستان با بیش از ۶۰ هزار هکتار مزرعه سالانه ۱۴۳هزار تن فلفل تولید میکند که فروش جهانی آن نقشی اساسی در اقتصاد کشاورزی این کشور دارد. جالب اینکه فلفلهای تند قرمز برای رشد مناسب به آب و هوای معتدلی نیاز دارند.
«زمانی که من کودک بودم... گرما هرگز به این شدت نبود.» این را راج گفت و افزود: «قبلا محصول فراوانی داشتیم، اکنون آنقدر گرم شده و بارانها آنقدر کم است که محصول ما هم کم و بیکیفیت شده است.»
بازار شلوغ کونری هنوز هم تپههایی از فلفل قرمز روشن دارد اما معاملهگران میگویند که نسبت به سالهای گذشته افت بسیار زیادی را شاهد هستند و از ۸ تا ده هزار کیسه فلفل، امسال تنها ۲۰۰۰ کیسه جمع شده است.
فلفل قرمز با داشتن مقادیر زیادی ویتامین C و آنتی اکسیدان به پیشگیری از بیماریهای حاد از جمله برخی سرطانها و زخم معده کمک میکند. در همین حال، توانایی آن برای ایجاد حرارت در بدن، فلفلها را با کاهش وزن و همچنین کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مرتبط کرده است.
منبع: برنا
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.