title
کد خبر: 221464
00
بیش فعالی را با این گیاهان دارویی درمان کنید+ نشانه های بیش فعالی

نشانه های بیماری بیش فعالی (فزون کنشی) ابتدا در دوران نوزادی ظاهر می شود و تا بزرگسالی ادامه می یابد.

به گزارش بهداشت نیوز، نشانه های بیماری بیش فعالی (فزون کنشی) ابتدا در دوران نوزادی ظاهر می شود و تا بزرگسالی ادامه می یابد. •

از علائم این بیماری این است که کودک علاقه ای به خوابیدن ندارد.

دائما بیمار می باشد.

علائم این بیماری در کودکان بزرگتر این است که کودک مداوم به این طرف و آن طرف می دود.

یک اسباب بازی بلافاصله بعد از اسباب بازی دیگر درخواست می کند، بدون اینکه توجهی به هیچ یک از آنها بکند. بازی یا فعالیتی را انجام می دهد و هنوز پایان نیافته به سراغ بازی یا فعالیت دیگری می رود.

ممکن است در زمان جنینی در داخل رحم، فعالیت داشته باشد. در این حالت زمینه مبتلا شدن به بیماری آتوپی (مربوط به آلرژی) از قبیل آسم و اگزما وجود دارد.

زمانی که کودک بزرگتر می شود و راه می رود غیر قابل کنترل می شود.

همیشه در حال بد خلقی و رفتار های مختل کننده می باشد.  

درمان طبیعی

  وعده های غذایی سالم و منظم با میوه ها و سبزیجات سالم، توصیه می شود.

باید از کمی قند خون که در اثر فاصله افتادن بین دو وعده غذایی صورت می گیرد، اجتناب کنید.

از افزودنی ها اجتناب کنید.

مکمل های خوراکی شامل مولتی ویتامین و مواد معدنی مفید است.

روی یه عنوان مکمل جداگانه می تواند مفید باشد زیرا بدن اکثر افرادی که از بیماری بیش فعالی رنج می برند، فاقد این ماده معدنی می باشد. 

درمان با گیاهان دارویی از بهترین داروهای گیاهی روغن گل پامچال است.

کپسول های روغن گل پامچال که می تواند بعد از اینکه  اندکی در آب گرم غوطه ور شوند، باز شوند را به غذا یا نوشیدنی کودک اضافه کنید.

برای آرام کردن کودک چای بابونه می تواند مفید باشد.

برای اینکه کودک به راحتی این چای را بخورد ابتدا ان را شیرین کنید سپس با چند قطره آب لیمو و یا آب پرتقال، آن را مزه دار کنید.

نعناع هم اثر آرام کننده دارد.  می توانید چای نعناع درست کنید و آن را به روش بالا مزه دار کنید. رایحه درمانی دو قاشق چایخوری روغن ماساژ را با دو قطره روغن اسطوخودوس، مرزنجوش، پرتقال و یا گل محمدی مخلوط کنید و آن را به آرامی روی پشت و سینه کودک بمالید. این کار باعث می شود که کودک بتواند به خواب عمیق رود. درمان های دیگر هنر درمانی، موسیقی درمانی و رنگ درمانی زیر نظر متخصص می تواند برای کودک بیش فعال توصیه شود. همچنین می تواند رفتارهای مختل کننده و بد خلقی های او را درمان کند.

پیشگیری قبل  و حین بارداری  رژیم غذایی سالم مصرف کنید. کودک خود را با مواد غذایی فاقد افزودنی تغذیه کنید و در محیط امن و  ثابت ، رشد او راحمایت کنید.  

درمان پزشکی این درمان بر پایه تاثیر متناقض داروهای محرک مرکز چون ریتالین و دیگر ترکیبات آمفتامین مربوطه می باشد. اما اگر کودم نسبت به این دارو ها تاثیر پذیر باشد، معمولا دارودرمانی تاثیر آنی خواهد داشت.  

در کودکان بیش فعال این داروهای محرک می تواند اثر معکوس در آرام کردن کودکان داشته باشد. درمان روانپزشکی و مشاوره می تواند به کودکان و خانواده او کمک کند. داروهای آرام بخش ممکن است کودک را آرام کند ولی دامنه توجه او را افزایش نمی دهد، حساسیت فردی او را افزایش نداده و او را مسئولیت پذیر نخواهد کرد.
 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز