نکتهی اصلی برای نوشیدن آب برای تمام افراد این است: اگر انسان تشنه شد آب را استفاده کند و اگر تشنهاش نبود نیاز نیست آب بخورد.
به گزارش بهداشت نیوز، یک باور بسیار غلط در میان عموم مردم نوشیدن بیجا و بیرویه آب است. برخی بر این باورند که نوشیدن روزانه هشت لیوان آب برای همهی اشخاص مفید و یک اصل است اما این مطلب هیچ پایه و اساس علمی ندارد و منجر به آسیب رساندن به بدن میشود.
نکتهی اصلی برای نوشیدن آب برای تمام افراد این است: اگر انسان تشنه شد آب را استفاده کند و اگر تشنهاش نبود نیاز نیست آب بخورد.
آداب نوشیدن آب
نوشیدن آب آدابی نیز دارد:
*همه حجم آب را یکجا سر نکشید. یکجا نوشیدن آب به معده و کبد شما مقداری آسیب میرساند.
*آب را بمکید طوریکه که انگار که آب را میجوید و این عمل باعث میشود که دمای آب به دمای بدن نزدیک شود.
*نوشیدن آب خیلی سرد، خصوصاً در هوای گرم، بهشدت معده و کبد را سرد و هضم را مختل میکند.
*در هوای گرم آب یخ نخورید و داخل آب یخ نیندازید. میتوان آبی که در یخچال است بنوشید اما بهتر است آب هم دمای محیط باشد.
*برای افراد با مزاج گرم اجازه داده شده است یک مقدار از آبهای خنکتر استفاده کنند.
*در هنگام خوردن غذا نباید آب خورده شود چراکه باعث ایجاد رطوبت در بدن میشود و معده را ضعیف میکند. اگر پشت سر هم روی غذا آب ریخته شود غذا در معده ناقص و بد گوارش میشود. افرادی که دچار نفخ و ریفلاکس هستند با رعایت این قاعده میتوانند بهبود پیدا کنند.
*بعد از مصرف مخصوصاً گوشت و غذاهای چرب بلافاصله آب نخورید چراکه نوشیدن آب عمل هضم غذا را مختل میکند.
*در طب سنتی توصیه میشود که یک الی دو ساعت بعد از غذا در صورت تشنگی آب بنوشید.
* نوشیدن آب سرد بهصورت ناشتا برای کاهش وزن و یا رفع یبوست از نظر طب سنتی توصیه نمیشود و منجر به آسیب به معده و کبد میشود، اما آب ولرم مانعی ندارد.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.