title
کد خبر: 205060
00
یک کیلو لاغر شوید، ۵۰۰ درهم جایزه بگیرید

اداره بهداشت و درمان شیخ نشین راس الخیمه، مسابقه ای طرح کرده که هر شهروند با کاهش هر کیلو از وزن خود می تواند ۵۰۰ درهم جایزه نقدی دریافت کند.

به گزارش بهداشت نیوز، خالد عبدالله الشحی، مدیر اداره بهداشت و درمان شیخ نشین راس الخیمه اعلام کرد که شهروندان اماراتی یا افراد مقیم در راس الخیمه امارات می‌توانند با کاهش هر کیلو از وزن خود مبلغ ۵۰۰ درهم جایز نقدی دریافت کنند.

وی افزود: این مسابقه به منظور پیشگیری از چاقی و بیماریهای ناشی از چاقی و تشویق مردم به سلامت آنان اجرا شده است و شهروندان از ۱۷ دسامبر جاری تا ۴  مارس ۲۰۲۲  فرصت دارند در این مسابقه شرکت کنند.

وی خاطر نشان کرد: برای شرکت در این مسابقه  شخص شرکت کننده باید به بیمارستان مراجعه کند و با ثبت نام، دستورات ورزشی و غذایی نیز از متخصصین تغذیه دریافت نماید.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز