title
کد خبر: 184584
00
ساخت هتل شناور در قطر که خودش تولید برق می‌کند + عکس

ساخت هتل‌های شناور در سال‌های اخیر بسیار رواج پیدا کرده و این نوع هتل‌ها امروزه در سرتاسر دنیا دیده می‌شوند. دبی و قطر از مکان‌هایی هستند که پیشگام ساخت این نوع هتل‌ها با ساختار و ظاهر خلاقانه، مدرن و عجیب و غریب شده‌اند. اما طرح جدید یک تیم طراحی ترکیه‌ای برای ساخت یک هتل شناور فرق عمده‌ای با بقیه ساختمان‌های ساخته شده دارد و فرق آن هم در خودکفا بودن این هتل در تولید برق و دوستدار محیط زیست بودن این سازه است.

به گزارش بهداشت نیوز، ساخت هتل‌های شناور در سال‌های اخیر بسیار رواج پیدا کرده و این نوع هتل‌ها امروزه در سرتاسر دنیا دیده می‌شوند. دبی و قطر از مکان‌هایی هستند که پیشگام ساخت این نوع هتل‌ها با ساختار و ظاهر خلاقانه، مدرن و عجیب و غریب شده‌اند. اما طرح جدید یک تیم طراحی ترکیه‌ای برای ساخت یک هتل شناور فرق عمده‌ای با بقیه ساختمان‌های ساخته شده دارد و فرق آن هم در خودکفا بودن این هتل در تولید برق و دوستدار محیط زیست بودن این سازه است.

این تیم ترکیه‌ای با اتخاذ شعار «حداقل اتلاف انرژی و بدون ضایعه» با بسیاری از کارشناسان این حوزه کار کرده است که این کارشناسان شامل مهندسان و معماران ساخت کشتی، به منظور طراحی پروژه است. اگر این پروژه به سرانجام رسیده و ساخته شود شکل کارکرد آن به شکل یک دینام خواهد بود. استفاده از جریان آب با استفاده از توربین‌های بادی و انرژی جزر و مد برای چرخش و تبدیل انرژی به انرژی الکتریسیته. حرکت سازه با استفاده از یک سیستم کنترل کامپیوتری باید کنترل شود. از این سیستم معمولا در کشتی‌ها برای حفظ موقعیت آن‌ها استفاده می‌شود

شاید برایتان سوال ایجاد شود که این چرخش باعث سرگیجه و حالت تهوع افراد داخل هتل می‌شود یا خیر؟ اما باید بدانید که بعید به نظر می‌رسد با این نوع چرخش کسی حالش بد شود چرا که چرخش این سازه ۲۴ ساعت طول می‌کشد و بسیار کند خواهد بود. در حالی که مقرر شده تا هتل در قطر ساخته شود اما طبق گفته طراحان، این پروژه با توجه با قابلیت حرکتش می‌تواند در هر جایی از دنیا ساخته شود.

آن‌هایی که در این سازه اقامت دارند می‌توانند انتظار سطح کیفیت همان هتل‌های ۵ ستاره و لوکس را داشته باشند. از امکانات موجود در این سازه می‌توان به استخرهای سرپوشیده و روباز، سالن بدنسازی و زمین‌های مینی گلف اشاره کرد.

سقف گردابی شکل این سازه به این منظور طراحی شده تا آب حاصل از بارش باران را جمع آوری کرده تا برای کارهایی مانند آبیاری گیاهان از آن استفاده شود. این هتل همچنین با هدف تصفیه آب مصرفی تولید و به منظور آسیب نرساندن به محیط ساخته شده است. همچنین واحدهای تفکیک زباله هم برای بازیافت ضایعاتی مانند غذا در این هتل مستقر هستند.

این پروژه در حال حاضر در مرحله طراحی قرار دارد و هنوز هزینه ساخت آن برآورد نشده است اما طبق اعلام تیم سازنده قرار است در سال ۲۰۲۵ ساخت این سازه به اتمام برسد. علی رغم تاخیرهای ایجاد شده توسط همه‌گیری ویروس کرونا، این تیم از کار کردن دست نکشیده و آن‌ها می‌گویند به سرمایه گذاری در پروژه‌شان بسیار علاقه دارند و امیدوارند تا این سازه به موقع راه‌اندازی شود.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
چاپ آبان
اینستاگرام بهداشت نیوز