کارشناس علوم دینی و تربیتی با اشاره به آیۀ 29 سورۀ مبارکۀ «ص» (کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَیْکَ مُبَارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیَاتِهِ) گفت: آقای قرائتی میگفت بزرگترین تعریف از قرآن این است که این، کلام خداست.
به گزارش بهداشت نیوز، کارشناس علوم دینی و تربیتی با اشاره به آیۀ 29 سورۀ مبارکۀ «ص» (کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَیْکَ مُبَارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیَاتِهِ) گفت: آقای قرائتی میگفت بزرگترین تعریف از قرآن این است که این، کلام خداست.
وی افزود: الان اگر بگویند یکی از شخصیتهای برجسته دنیا نامهای برای شما فرستاده است چه حس و حالی پیدا میکنید؟ این کتاب قرآن برای تک تک ما انسانهاست که از سوی خدای متعال فرستاده شده است.
این کارشناس علوم دینی و تربیتی خاطرنشان کرد: خدا در قرآن میفرماید: ما این قرآن را فرستادیم تا مردم در آن تدبّر کنند. مبارک بودن قرآن و برکت دار بودن آن را با تدبّر در قرآن میتوان حس کرد، کاشکی میشد برنامهای را در طول روز حتی شده 5 دقیقه بگذاریم برای تدبّر در آیات الهی تا با این آیت زندگی کنیم.
حجتالاسلام سیدمرتضی میرکتولی، مدیر مجمع عالی تفسیر قرآن گفته بود: وقتی قرآن میخوانیم باید برکت آن را در خانه درک کنیم، هرچند تلاوت ظاهری آیات منجر به طهارت ظاهری میشود و شخص و اهل منزل را نورانیت میبخشد، اما عمل به قرآن و درک مفاهیم عالی قرآن باید سرلوحه برنامههای قرآنی باشد. اگر هر کدام از ما به سهم خود در جامعه به قرآن عمل کنیم، جامعه اصلاح میشود.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.