رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: اگر ویژگیهای حضرت خدیجه (س) را کنار هم بگذاریم، به این باور خواهیم رسید که ایشان در شرافت، نسب، ایمان و رفتار کریمانه با همسایگان خود بینظیر بودند؛ این بانوی بزرگ تصویر همه خوبیهای عالم است.
به گزارش بهداشت نیوز، حجتالاسلاموالمسلمین حسن دهقاننژاد، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین، پیرامون مقام والای حضرت خدیجه (س) در نزد خدا و رسول اظهار کرد: حضرت خدیجه (س) نزد خداوند و پیامبر اکرم (ص) جایگاه خاصی دارند و فرمایشات گرانبهایی از پیامبر اکرم در خصوص مقام و شخصیت این بانوی بزرگ شنیده شده است.
وی افزود: پیوسته پیامبر (ص) همسر با وفای خود خدیجه (س) را بسیار ارج مینهادند و برای دوستان و نزدیکان ایشان نیز، ارزش ویژهای در نظر داشتند. در کتب اهل سنت روایتشده است که رسول خدا از خانه بیرون نمیرفتند، مگر اینکه خدیجه (س) را به نیکی یاد میکردند و هرگاه او را یاد میکردند از گفتن ثنای حضرت خدیجه (س) و استغفار برای وی خسته نمیشدند.
حجتالاسلام دهقاننژاد تصریح کرد: همواره این بانوی کریمه در غم و سختیها، یاوری برای پیامبر اکرم (ص) بودند و زمانی که کفر و شرک همهجا را گرفته بود، جان و مال خود را در راه اسلام وقف کردند.
وی ادامه داد: در شرایطی که مسلمانان شعب ابیطالب در محاصره اقتصادی قرار داشتند، خدیجه کبری (س) تمام دارایی خود را به فقرا و محرومان بخشیدند و نقش راهگشا در پیشبرد اهداف اسلام داشتند؛ این نوع بخشیدن، گویای عواطف و کرامات والای این بانوی بزرگ است.
دبیر قرارگاه مواسات و همدلی مؤمنانه استان قزوین با اشاره به اینکه نسب حضرت خدیجه (س) از یک خاندان با شرافت قبل از اسلام، بیان کرد: حضرت خدیجه (س) مادر حضرت زهرا (س) هستند و از نسل ایشان، ائمه اطهار و اهلبیت متولدشدهاند. از این بانوی بزرگ اسلام دختری متولد شد که پاکترین زن در دوعالم است.
وی عنوان کرد: زمانی که ایشان در سال دهم بعثت به رحمت خدا میروند، پیامبر اکرم بهشدت محزون میشوند و مدت ارتباطشان با مسلمانان قطع میشود. خاتمالانبیا از اندوه و غم زیاد این فراق، آن سال را «عامُ الحُزْن» نامگذاری کردند. این رحلت باعث شد، پیامبری که همواره لبخند بر لب داشتند تا مدتها غمگین باشند.
حجتالاسلام دهقاننژاد در پایان افزود: اگر ویژگیهای حضرت خدیجه (س) را کنار هم بگذاریم، به این باور خواهیم رسید که ایشان در شرافت، نسب، ایمان و رفتار کریمانه با همسایگان خود بینظیر بودند. این بانوی بزرگ تصویر همه خوبیهای عالم است.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.